13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

Vacanta exotica, la licitatie pe eBay


Un barbat parasit de prietena cauta pe eBay o femeie care sa il insoteasca intr-o vacanta in Caraibe, informeaza site-ul thesun.co.uk. Pâna miercuri seara 67 de femei incercasera sa câstige excursia alaturi de Adam Croot, un expert in asigurari. Cea mai mare oferta a ajuns la 870 de lire sterline. Croot, de 39 de ani, a declarat pentru site-ul de licitatie ca rezervase locuri la un hotel de cinci stele intr-o statiune romantica din Jamaica, insa iubita lui l-a parasit si nu vrea sa piarda banii daca nu s-ar duce. Barbatul spune ca o conditie esentiala este ca persoana care va câstiga sa fie femeie, pentru ca in statiunea Negril, unde facuse rezervarea, nu sunt primite decât cupluri heterosexuale. „Poate ca sunt prea zgârcit sau poate doar nu-mi place sa irosesc banii, insa chiar vreau sa merg acolo. Costul total al vacantei pentru doua persoane este de 2.400 de lire sterline, din care am platit deja 600“, a explicat Adam Croot. Licitatia pentru vacanta exotica alaturi de Croot se va incheia pe 6 ianuarie 2007.


Zapada in plina vara, in Australia


Un Craciun sau un sfârsit de an cu zapada este un lucru rarisim la Antipozi, insa nu si in aceasta vara „nebuna“, precedata de temperaturi toride. Zilele trecute, in muntii din statul australian Victoria a nins din abundenta, zapada acoperind urmele incendiilor ce au distrus peste 870.000 de hectare de padure. Stratul de 30 cm a acoperit Alpii Australieni, aflati la 120 km de Melbourne.


Kylie Minogue – exigenta in dormitor


Solista australiana Kylie Minogue a marturisit ca adora sexul, insa este foarte exigenta la acest capitol. „Sexul este unul dintre cele mai naturale lucruri de pe pamânt. Când am o relatie, ador sa fac sex pâna nu mai pot sa ma ridic din pat. Din pacate, ma si plictisesc foarte repede si am nevoie mereu de chestii noi“, a marturisit vedeta.


Jessica Alba si Johnny Depp – partenerii ideali de Revelion


Un sondaj efectuat de Blockbuster Inc. i-a desemnat pe Jessica Alba, eroina din „Fantastic Four“, si Johnny Depp, cel care l-a intruchipat pe fanfaronul Jack Sparrow din seria „Piratii din Caraibe“, drept cei mai potriviti parteneri pentru seara de Revelion. Printre alte vedete mentionate in acest sondaj s-au numarat Scarlett Johansson si George Clooney. Fie ca ii credeti, fie ca nu, respondentii acestui sondaj sustin cu tarie ca interesul pentru partenerul de vis este pur platonic: 70% dintre cei chestionati au declarat ca la Revelion prefera sa mearga cu cineva cu care sa se distreze, in timp ce doar 15% au recunoscut ca isi doresc o persoana pe care sa o sarute la miezul noptii. In mod surprinzator, printre vedetele numite in acest sondaj s-a numarat Sean Connery. Se pare ca primul James Bond inca nu si-a pierdut farmecul, acesta fiind primul in topul preferintelor femeilor cu vârste de peste 50 de ani. In schimb, barbatii trecuti de aceasta vârsta au ales-o in unanimitate pe Halle Berry.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU