10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Scurte stiri

Pom de Craciun „viu“


Coreenii au gasit un mod cu totul neobisnuit de a sarbatori Craciunul, inaugurând primul brad „viu“ din lume. Dupa cum informeaza Libero.it, in realitate este vorba de un cor de colindatori, care au ales aceasta metoda originala de a merge la urat. Ineditul pom de Craciun are cam tot ce trebuie: este verde, are lumini si nu lipsesc nici decoratiunile. In plus, cânta live.


Pijamaua, interzisa la serviciu


Guvernul local al statului Ras al-Khaimah din Emiratele Arabe Unite a introdus un regulament referitor la tinuta vestimentara a functionarilor publici, dupa ce foarte multi dintre acestia au aparut la lucru in pijama, informeaza site-ul terra.net.lb. Regulamentul, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2007, obliga angajatii guvernului sa poarte costumul national – „kandoura“ (vesmânt lung si alb) pentru barbati si „abaya“ (vesmânt negru) pentru femei. Strainii care lucreaza pentru guvern vor fi obligati sa poarte costum si cravata.


Baietel de cinci ani acuzat de hartuire sexuala


Un copil de gradinita din Maryland a fost acuzat de hartuire sexuala, informeaza site-ul thehawaiichannel.com. Baietelul de cinci ani a facut greseala de a-si ciupi o colega de partea dorsala. Purtatorul de cuvânt al scolilor din Washington a declarat ca acest lucru petrecut la Scoala Primara Lincolnshire corespunde definitiei de hartuire sexuala stabilita de Departamentul American de Educatie. Aceasta definitie mentioneaza ca orice comportament fizic indecent de natura sexuala este considerat hartuire sexuala. Purtatorul de cuvânt a mai spus ca aceasta intâmplare va fi o lectie de viata pentru baietelul respectiv, cu toate ca acesta inca nu intelege ca reprezinta hartuire sexuala ceea ce face el. Insa tatal copilului nu stie cum sa-i explice fiului sau, pentru ca acesta din urma a considerat ca doar se joaca.


Casa actritei Evangeline Lilly – arsa din temelii


Casa Evangelinei Lilly a fost distrusa de un incendiu, informeaza site-ul femalefirst.co.uk. Actrita inchiriase o casa in Hawaii, unde locuia impreuna cu doua colege din serialul „Lost“, aceasta fiind distrusa in totalitate de un incendiu izbucnit la ora 6.30 dimineata. „Este adevarat ca locuinta actritei din Hawaii a fost mistuita de un incendiu. Lilly se afla pe platourile de filmare in momentul incidentului nefericit si nici colegele ei nu erau acasa“, a precizat Cara Tripicchio, reprezentanta actritei. „Am primit in jurul orei 6.45 o sesizare despre un incendiu si când am ajuns la fata locului am constatat ca locuinta era mistuita de flacari. Am reusit in aproximativ 15 – 20 de minute sa stingem focul care se extindea cu repeziciune, dar, din pacate, casa a fost complet distrusa. Nu se mai puteau distinge decât acoperisul si câtiva pereti interiori ai casei“, a declarat comandantul Kenison Tejada. Evangeline Lilly a refuzat sa comenteze incidentul.


Liz Hurley prefera armele in locul bijuteriilor


Liz Hurley a refuzat de ziua ei bijuteriile in favoarea unei pusti, informeaza site-ul femalefirst.co.uk. Actrita isi face de fiecare data aparitia pe covorul rosu etalându-si bijuteriile scumpe, dar anul acesta, când a implinit 41 de ani, Hurley a vrut un cadou mai special. „La aniversarea mea am avut de ales intre bijuterii si o pusca. Bineinteles ca am preferat pusca“, a declarat Liz Hurley.


Gisele Bündchen, cel mai bine platit manechin din lume


Gisele Bündchen, de 26 de ani, a fost desemnata cel mai bine platit manechin din lume, informeaza site-ul cyberpresse.ca. Pentru prezentarile de lenjerie intima Victoria’s Secret, manechinul britanic câstiga in medie cinci milioane de dolari pe an.


Bündchen se afla in topul celor mai bine platite 100 de celebritati, clasându-se pe pozitia 78, cu un venit de 30 de milioane de dolari in anul 2006.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS