12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte stiri

Indicatoare rutiere pentru reprezentantele sexului frumos


In Austria, indicatoarele rutiere nu mai sunt destinate exclusiv domnilor. Dupa cum informeaza Libero.it, mai nou, in imaginile de pe indicatoarele rutiere apar femei in locul traditionalelor figurine de sex masculin. Prin aceasta noua campanie de informare autoritatile vor sa transmita un mesaj clar: „Viena vede diferenta“. In panourile publicitare sunt prezentate indicatoare rutiere „inainte“ si „dupa“. Sus cu imaginea unui barbat si jos cu cea a unei femei.


Iarna scoasa la licitatie pe internet


Un tânar din Nizhni Novogorod, Rusia, a decis sa ia masuri impotriva iernii ce tot intârzie sa vina si a scos la licitatie pe internet o „iarna virtuala“. Ievgheni Packov, de 26 de ani, de profesie magaziner, a inclus in oferta sa imagini cu bulgari si oameni de zapada, jucarii de toate tipurile, obiecte inspirate de melodii populare despre acest sezon, precum si efecte acustice cum ar fi scârtâitul zapezii sub cizme. Preturile sunt accesibile: 400 de ruble pentru o tona de zapada virtuala.


Creatorul lui Tom si Jerry a incetat din viata


Joe Barbera, creatorul celebrelor personaje de desene animate Tom si Jerry, a murit luni, la Los Angeles, la vârsta de 95 de ani. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Joe Barbera a infiintat in 1957, impreuna cu William Hanna, societatea Hanna-Barbera devenita celebra pentru filmele de desene animate „Tom si Jerry“, „Yogi Bear“, „Scooby Doo“ sau „Familia Flintstone“. „Joe Barbera este o legenda a animatiei si televiziunii“, a declarat Barry Meyer, presedintele Warner Bros. Aparitia televiziunii i-a crescut cota la maximum, eroii sai reusind sa patrunda in toate casele. „Lumea va fi ceva mai trista fara el“, a declarat un critic de film. „Va continua sa traiasca prin opera sa“, a mai spus Barry Meyer.


Moartea lui Barbera intervine dupa cinci ani de la cea a partenerului sau William Hanna, care a incetat din viata in anul 2001, la vârsta de 90 de ani.


Horia Brenciu va petrece Craciunul alaturi de tatal sau


Horia Brenciu isi va petrece Craciunul si Revelionul facând ceea ce-i place lui mai mult: sa fie alaturi de cei dragi si sa cânte. „Eu tin la doua lucruri foarte mult. La tata, pe care-l iubesc pe zi ce trece din ce in ce mai mult, si la spectacolele mele, pe care le fac aproape in fiecare seara! Tatalui meu ii ofer din inima Craciunul, iar poftei mele de muzica si show i-am acordat Revelionul! Pregatirile se indreapta in doua directii: una, cumparaturi si cadouri pentru Brasov, locul divin in care m-am nascut, si a doua, locul in care voi produce, alaturi de echipa mea, unul dintre cele mai mari si mai complexe spectacole de sfârsit de an din România. Acolo, ma voi dezlantui alaturi de HB Orchestra, trupa mea care-mi suporta nebuniile de atâtia ani“, a spus Horia. Protagonistul serialului „Om bogat, om sarac“, transmis de Pro TV, le face tuturor o frumoasa urare: „Saraci sau bogati, pentru toti cei care cititi aceste rânduri, un singur lucru spun… Fiecare zi e o sarbatoare, traiti-o! Sarbatori fericite!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS