17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCum sa decorati casa de Craciun

Cum sa decorati casa de Craciun

Desi am sarbatorit Craciunul de nenumarate ori, de fiecare data il asteptam cu emotie si nerabdare. Cum reuseste el sa ne aduca asa de multa bucurie si sa ne invioreze spiritul? De fiecare data când ne gândim la Craciun, ne vin in minte doar amintiri placute.


Emotia cu care deschidem cutiile cu globuri si beteala depozitate in camara, mirosul sarmalelor si al cozonacului, Craciunul cu multa zapada petrecut la bunici, asteptarea lui Mos Craciun sau colindul care umple orice inima – acesta e spiritul Craciunului si al minunatelor zile de sarbatoare.


A inceput numaratoarea inversa! Mai sunt doar câteva zile pâna când Mos Craciun va poposi in casele noastre cu daruri pentru mici si mari. Site-ul ele.ro vine in ajutorul nostru cu idei pentru decorarea casei pentru aceasta sarbatoare.


Chiar daca afara nu este zapada, puteti sa redati atmosfera de Craciun atârnând o coronita de usa de la intrare. Simplu, dar cu efect! Nu aveti spatiu suficient pentru brad? O amfora glamour procurata din magazinele de specialitate poate inlocui cu succes bradul de Craciun. Fiind confectionata din plante uscate, o puteti folosi si anul viitor.


Atmosfera de Craciun poate fi redata de mici aranjamente cu lumânari si globuri pe care le puteti aseza pe masa sau in diverse locuri in casa dumneavoastra. Vestea buna este ca aceste aranjamente se pot achizitiona gata facute. Astfel, veti avea mai mult timp sa pregatiti bunatatile pe care vi le-ati propus.


Va fi de efect daca alegeti aceste decoratiuni in functie de culorile predominante in casa dumneavoastra. De la clasicul rosu pâna la electrizantul albastru! Totul este posibil.


Bradul de Craciun


Desi ati impodobit nenumarati brazi de Craciun, in fiecare an emotia este la fel de mare. Când bradul este gata, toti se intreaba daca Mosul o sa vina cu daruri sub pomul de Craciun. Copiii va intreaba cu voce calda: „Oare ii va placea Mosului bradul nostru? Mi-a citit Mosul scrisoarea? Ce cadou imi va lasa sub brad?“. Cu siguranta ca fiecare dintre noi, bogat sau sarac, va gasi un cadou sub brad, pentru ca Mos Craciun nu uita pe nimeni oricât de ocupat ar fi.


Daca vreti sa incercati ceva nou, ce nu s-a mai intâlnit pâna acum, puteti sa intoarceti bradul cu vârful in jos! Nu va fi usor, de aceea va recomandam sa apelati la decoratori.


Craciunul este o ocazie minunata ca familia sa fie reunita. Poate cea mai draga amintire din copilarie ramâne tabloul in care in seara de Ajun, in jurul mesei imbelsugate si al bradului, asteptam darurile Mosului impreuna cu cei dragi.


Aceasta sarbatoare ne invata sa daruim si sa primim daruri, sa ne infrumusetam viata si sa ne invioram spiritul prin dragostea lui Dumnezeu pentru noi. Nu ne ramâne decât sa ne bucuram de fiecare moment.


Craciun fericit!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS