24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Copii-colindatori alungati din magazin


Paznicii unui centru comercial din Nottingham au facut sa plânga un grup de copii care venisera sa colinde, dupa ce le-au ordonat pe un ton dur sa inceteze cu cântatul. Dupa cum informeaza site-ul thesun.co.uk, cei 23 de copii, cu vârste cuprinse intre trei si cinci ani, venisera la centrul comercial impreuna cu educatoarele lor, pentru a raspândi spritul Craciunului, dar au fost opriti sa mai cânte colinde pentru ca „faceau prea mult zgomot“. Directoarea gradinitei de unde venisera micutii a declarat intrigata ca nu i-a venit sa creada ca paznicul i-a gonit pe copii, pentru ca nu deranjasera pe nimeni si nici nu facusera prea mult zgomot. Vânzatorii i-au incurajat pe copiii care i-au colindat si chiar directorul magazinului a declarat ca nici un client nu fusese deranjat de cântecele lor, insa membrii personalului de paza au considerat ca pustii „nu cântau, ci doar faceau tambalau“.


A slabit 158 de kilograme cu ulei de peste


Cel mai gras om din lume a slabit 158 kilograme dupa ce a incercat un regim alimentar care include ulei de peste, informeaza site-ul thesun.co.uk. Manuel Uribe, din Monterey, Mexic, de 41 de ani, a stabilit recordul mondial când a ajuns sa cântareasca 596 de kilograme – cât cinci pui de elefanti la un loc – si de atunci a incercat toate dietele posibile, dar fara nici un rezultat. Acum a reusit sa dea jos aproape un sfert din greutate dupa ce a inceput sa urmeze o dieta stabilita de doctorul american Barry Sears. Se stie ca regimul sau alimentar este preferatul multor staruri de la Hollywood, printre care se numara Sandra Bullock si Jennifer Aniston, si se bazeaza pe carne de pui, legume si salata. Uleiul de peste este elementul-cheie al acestei diete pentru ca sporeste procesul de scadere in greutate activând enzimele care ard grasimile. „Am incercat totul, chiar am urmat sfaturile unui vrajitor care mi-a spus sa ma ung cu sânge de miel ca sa slabesc. Insa aceasta este prima dieta care chiar a dat rezultate. Este un miracol“, a declarat Uribe.


Un restaurant indian din Anglia a onorat o comanda primita din Australia


Suporterii englezi de cricket plecati pentru a-si sustine echipa in Australia au comandat mâncare de la restaurantul lor preferat cu specific indian din Marea Britanie. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, responsabilul restaurantului ce a primit inedita comanda, Nasir Abdul, a declarat ca niciodata nu au primit o astfel de cerere dintr-o tara atât de indepartata. El a subliniat ca cele mai indepartate comenzi au fost primite din Germania, in timpul Campionatului Mondial de Fotbal.


„Am fost stupefiati. Am crezut ca este vorba despre o gluma, apoi ne-am dat seama ca vorbesc serios“, a spus Abdul, care a precizat ca va onora comanda. Iubitorii de mâncare indiana au platit 1.500 de lire, in loc de 140 de lire cât ar fi costat daca ar fi mâncat-o in restaurant.


Cel mai mic câine din lume


Un catel Chihuahua a ajuns in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mic câine din lume, informeaza site-ul wgal.com. Catelusa, pe numele ei Brandy, masoara doar 15 centimetri si cântareste mai putin de un kilogram. Stapâna ei, Paulette Keller, spune ca Brandy este atât de mica incât nu poate fi mângâiata ca un câine obisnuit si ca trebuie sa o poarte peste tot intr-o gentuta. Keller a declarat ca pentru ea nu are nici o importanta faptul ca animalul ei de companie este cel mai mic câine din lume, ci faptul ca Brandy este „o minune de catel“.


Salma Hayek si Colin Farrell in „cea mai buna scena nud“ a anului 2006


Intâlnirea intima dintre Salma Hayek si Colin Farrell din pelicula „Ask The Dust“ a fost desemnata „cea mai buna scena nud“ a anului 2006, distinctie acordata de site-ul Mr.Skin.com, specializat in scenele nud din cinematografie. Potrivit site-ului 7sur7.be, cei doi actori au trait o aventura subacvatica in filmul realizat de Robert Towne. Locul al doilea in clasament ii revine actritei Gretchen Mol pentru rolul principal din pelicula „The Notorious Bettie Page“. Urmatoarele pozitii din clasament sunt ocupate de actritele Jennifer Aniston pentru rolul din filmul „The Break Up“ si Kelly Brook pentru interpretarea din „Survival Island“.


 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS