13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPlan de cumparaturi

Plan de cumparaturi

Cadouri, accesorii pentru casa, tinute noi pentru petrecerea de Revelion, cu ocazia Sarbatorilor de iarna lista de cumparaturi va indeamna la cheltuieli exorbitante. Totusi, daca va chibzuiti cu atentie bugetul, puteti face cadouri tuturor persoanelor dragi.


Pentru a nu face cheltuieli inutile este bine sa va planuiti din timp lista cu lucrurile pe care vreti sa le achizitionati in decembrie. In caz contrar riscati sa va treziti ca ati cumparat o multime de maruntisuri pentru care ati platit o suma exorbitanta. Cosmetice, tinuta de Craciun sau de Revelion, in luna decembrie cheltuielile cresc in ritm alert. In plus, coplesiti de un sentiment de bunatate, multe persoane devin mai darnice in aceasta perioada si uita de pragmatism. Tocmai de aceea este recomandat sa va gânditi dinainte ce vreti sa cumparati. Nelipsitele cadouri de Craciun pot fi achizitionate si cu ceva timp inainte de evenimentul propriu-zis, pentru ca astfel veti evita aglomeratia din magazine.


Daca vreti sa daruiti cosmetice este indicat sa aruncati o privire si la seturile care contin mai multe produse. Pretul unui set pentru domni care contine un after-shave si un parfum sau deodorant porneste de la 25 RON si poate trece de 100 RON, in functie de marca produselor alese. Cam aceleasi preturi sunt valabile si pentru seturile cosmetice destinate doamnelor si domnisoarelor, numai ca in acest caz aveti de ales intre o varietate de produse: creme de fata, de corp, de ochi, lotiuni tonice sau demachiante, geluri de dus sau parfumuri.


„Inspectati“ mai multe magazine!


Pentru a evita cheltuielile inutile este recomandat sa stabiliti inainte de a pleca de acasa ce vreti sa cumparati pentru fiecare persoana in parte. Si chiar daca veti pierde mai mult timp, inainte de a achizitiona ceva inspectati oferta mai multor magazine, veti avea astfel ocazia sa descoperiti ca acelasi produs are preturi diferite, in functie de firma care il comercializeaza.


Accesoriile de sezon cu care obisnuiti sa va ornamentati locuinta va mai diminueaza bugetul cu câteva zeci de RON pe putin. Lumânarele parfumate, candele cu uleiuri relaxante, clopotei de diverse marimi, papusi intruchipându-l pe Mos Craciun, cosuri cu diverse ornamente, magazinele din Craiova s-au aprovizionat din timp cu cele mai diverse produse, care de care mai tentante. Si chiar daca primul impuls ar fi acela de a achizitiona cât mai multe accesorii, este recomandat sa cumparati mai intâi cadourile pentru cei dragi si numai apoi sa va intoarceti la magazinul care comercializeaza decoratiuni interioare.


Bineinteles ca nici tinutele de gala nu puteau lipsi de pe lista dumneavoastra de cumparaturi. In caz ca tineti la eticheta, o rochie de seara va va costa cel putin 200 RON. Si daca o rochie eleganta nu este pe placul dumneavoastra, atunci este cazul sa va „construiti“ singura o tinuta achizitionând mai multe articole vestimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS