29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOltencele au grija de imaginea lor

Oltencele au grija de imaginea lor

Ati ales rochia, restaurantul, dar tenul cum vi-l pregatiti pentru a arata magnific de sarbatorile care se apropie cu pasi repezi? Cosmeticiana Florina Pomana va sfatuieste ca la acest inceput de luna sa puneti accentul pe ingrijirea tenului.


Daca nu v-ati facut deja o programare la cosmetica, atunci este cazul sa va grabiti, pentru ca decembrie este luna in care cabinetele de infrumusetare inregistreaza cei mai multi clienti. Craiovencele care tin la imaginea lor isi fac programarile din timp, astfel ca stilistele, cosmeticienele sau esteticienele au o agenda foarte aglomerata in luna lui Mos Craciun. Pentru ca machiajul sa fie de efect, ar trebui insa ca tenul dumneavoastra sa radieze mai intâi de sanatate. Tocmai de aceea, in decembrie nu trebuie sub nici o forma sa renuntati la tratamentul facial. Produsele cosmetice au rolul de a va pune in evidenta farmecul si nu neaparat de a ascunde imperfectiunile.


Specialistii va recomanda sa va programati o sedinta de tratament facial pâna pe 20 decembrie cel târziu. Si pentru ca suntem in plina iarna, tenul dumneavoastra trebuie sa se bucure de o ingrijire speciala.


Programati-va din timp!


„In aceasta perioada se pune accentul pe hranire. De aceea, in cadrul tratamentului facial se vor folosi complexe de vitamine, precum si uleiuri si substante vegetale“, a precizat Florina Pomana, cosmeticiana la salonul de infrumusetare „Roxy“.


Daca vreti sa aratati bine, cu un minim efort, atunci tratamentul poate fi continuat cu vopsirea genelor si sprâncenelor. Astfel, ochii dumneavoastra vor fi accentuati, chiar daca nu ati apucat inca sa va machiati. „Genele si sprâncenele se vopsesc o data pe luna, tinând cont de culoarea tenului clientei“, a spus Florina Pomana.


Pensatul si epilarea faciala intra, de asemenea, pe lista serviciilor de care tenul dumnevoastra trebuie sa beneficieze intr-un cabinet de cosmetica. Din fericire, toate aceste operatii nu va vor rapi mai mult de 90 de minute din timpul dumneavoastra liber.


Ingrijirea de care beneficiati in cadrul cabinetului de infrumusetare este necesara, dar nu si suficienta pentru a avea un ten stralucitor. In fiecare zi, dimineata si seara va trebui sa va demachiati, tonifiati si apoi sa folositi o crema hidratanta. Seara, aceasta poate fi inlocuita cu una hranitoare sau o crema antirid, in functie de tipul dumneavoastra de ten.


Epilatul, manichiura si pedichiura pot fi lasate pe ultima suta de metri (cu câteva zile inainte de Craciun), daca va faceti din timp programarea. „In preajma Craciunului avem agenda plina de programari, pentru ca toata lumea vrea sa arate bine de sarbatori“, a mentionat Florina Pomana.


O data ce tenul dumneavoastra s-a bucurat de o ingrijire adecvata, este cazul sa va faceti o programare si pentru machiaj si coafat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS