15 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCoafura - „o bataie de cap“ pentru doamne

Coafura – „o bataie de cap“ pentru doamne

V-a placut foarte mult coafura unei vedete sau chiar a uneia dintre prietenele dumneavoastra? Se intâmpla foarte des sa ne alegem modele si sa incercam sa le copiem. Atentie insa, ceea ce i se potriveste unei anumite persoane pentru alta poate fi un esec lamentabil.


Podoaba capilara este foarte importanta pentru o doamna. Reprezentantele sexului frumos petrec mult timp in saloanele de infrumusetare si investesc multi bani in produsele de ingrijire a parului.


O data ce ati reusit sa ajungeti la tunsoarea si culoarea dorita este bine sa retineti faptul ca specialistii nu recomanda sa repetati tunsoarea mai mult de doua sau de trei ori. Daca nu urmati sfaturile hair-stilistilor, veti ajunge intr-un final sa va urâti parul, poate chiar sa faceti o criza.


Când ajungeti in punctul critic, trebuie sa stiti foarte clar ce anume vreti sa schimbati la parul dumneavoastra. Niciodata nu luati masuri radicale. Schimbati-va fie culoarea parului, fie tunsoarea.


La vremuri noi, coafuri noi


Atunci când va plictisiti de stilul dumneavoastra, inainte de a recurge la masuri drastice, cum ar fi taierea parului, incercati sa schimbati modul in care il aranjati si il coafati. De exemplu, daca de obicei il purtati drept, incercati sa-l ondulati. In cazul in care aveti parul cret, indreptati-l cu placa, dar nu fara a folosi creme protectoare. Daca tot nu sunteti multumita de ceea ce vedeti in oglinda, abia atunci puteti sa-l tundeti.


Schimbarea sezonului aduce multe modificari texturii firului de par. In pragul anotimpului rece, parul are nevoie de mai multa ingrijire si atentie din partea dumneavoastra. Folositi dupa fiecare spalat masti protectoare si balsam din belsug. Nu conteaza cât de lung aveti parul, important este ca el sa fie sanatos si sa aiba un aspect lucios.


Primul lucru pe care trebuie sa-l luati in calcul când va hotarâti sa va schimbati culoarea parului este sa va asigurati ca firul dumneavoastra este suficient de puternic si suporta o vopsire. In al doilea rând, trebuie sa va alegeti cu atentie nuanta care vi se potriveste.


Culoarea si tunsoarea sunt cele doua elemente esentiale pentru ca o femeie sa-si poata defini stilul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS