10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024

Scurte stiri

O broasca testoasa – cetatean de onoare in Italia


Autoritatile locale din Brancaleone, Italia, au decis sa confere titlul de cetatean de onoare unei broaste testoase. Dupa cum informeaza Libero.it, testoasa a fost salvata la inceputul lunii septembrie, dupa ce un salvamar a eliberat-o de pe o stânca unde ramasese blocata. Golia, cum a fost botezata broasca eroina, a primit titlul la sfârsitul saptamânii trecute, in cadrul unei ceremonii la care au participat primarul orasului Brancaleone, Domenico Malara, si responsabilul pentru mediu din Calabria, Diego Tommasi.


Culorile din birouri afecteaza randamentul angajatilor


In cazul in care va simtiti obositi sau plictisiti ori, din contra, energici si plini de chef de munca, de vina sunt peretii biroului in care lucrati. Cel putin asa rezulta dintr-un studiu al specialistilor de la Konica Minolta, care au incercat sa afle in cel fel culoarea peretilor influenteaza randamentul la serviciu al angajatilor. Astfel, s-a constatat ca acestia devin depresivi când lucreaza intr-un birou varuit in albastru. In cazul in care peretii sunt galbeni, lucrurile se schimba, iar angajatii sunt fericiti, plini de energie si cu chef de munca. Daca in incapere predomina rosul, salariatii se simt nervosi, dar si mult mai pasionati, in timp ce negrul ii face sa se simta „incapatânati“, iar griul „tristi“.


Charlotte Church renunta la muzica


Cântareata Charlotte Church a luat decizia de a abandona cariera muzicala pentru a se lansa in cea de prezentatoare de televiziune. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, fosta cântareata de opera, „convertita“ la muzica pop, a fost dezamagita de faptul ca albumul sau „Tissues and Issues“ nu a ajuns decât pe locul cinci in top.


Charlotte Church, de 20 de ani, a luat decizia de a renunta la contractul pe care il avea cu casa de productii Sony BMG pentru a deveni prezentatoare de talk-show-uri. Emisiunea sa, care este difuzata pe Channel 4, a avut o audienta destul de buna, iar Church a semnat un contract in valoare de 2,34 milioane de dolari cu postul respectiv de televiziune pentru a mai face doua serii suplimentare ale emisiunii.


250.000 de lire sterline pentru „limba“ Rolling Stones


Celebra „limba“ a formatiei Rolling Stones, simbol al veteranilor rockeri, si o chitara a lui Jimmy Hendrix s-au aflat printre cele 160 de obiecte scoase la licitatie la Londra, care au adus organizatorilor incasari de peste 800.000 de lire sterline. Dupa cum informeaza Libero.it, desenul original al simbolului Rolling Stones a fost vândut pentru 250.000 de lire sterline, sub ochii lui Ron Wood si Bill Wyman. Licitatia, intitulata „It’s more than rock ‘n ‘roll“, s-a desfasurat intr-o discoteca din centrul Londrei, iar incasarile au fost donate organizatiei Cancer Research UK.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS