21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFemeile dedica opt ani din viata cumparaturilor

Femeile dedica opt ani din viata cumparaturilor

Femeile petrec peste opt ani din viata facând cumparaturi. Acesta este rezultatul unui studiu efectuat recent in Marea Britanie pe un esantion reprezentativ de 3.000 de femei, la o medie de vârsta stabilita la 63 de ani.


Majoritatea femeilor isi petrec 25.174 de ore si 53 de minute din viata facând cumparaturi.


Daca ar fi luata in calcul o zi lucratoare, de la noua la cinci dupa-amiaza, s-ar stabili o perioada de 3.148 de zile petrecute in magazine, adica opt ani si jumatate din viata.


Doamnele fac in medie 301 vizite la magazine anual, in total 399 de ore si 46 de minute.


Pentru cumpararea produselor alimentare, femeile aloca 94 de ore si 55 de minute, insemnând 84 de drumuri la supermarketuri. Pentru innoirea garderobei, femeile fac in medie 90 de drumuri la magazine, dintre care 30 pentru a-si cumpara haine, 15 pentru incaltaminte, 18 pentru accesorii si 27 pentru cosmetice.


S-a stabilit un total de 100 de ore si 48 de minute petrecute de femei pentru a descoperi ultimele aparitii in domeniul vestimentar.


Shoppingul – un mod de viata


Doamnele au nevoie de 40 de ore si 30 de minute pentru a-si alege incaltamintea, 29 de ore si 31 de minute pentru alegerea posetei si a bijuteriilor.


Chiar si achizitionarea unor obiecte banale ca deodorantele, sampoanele si gelurile de dus le rapesc femeilor 17 ore si 33 de minute intr-un an.


Reprezentantele sexului frumos au nevoie sa faca de 19 ori turul magazinelor, adica 36 de ore si 17 minute pentru a cumpara cadouri celor dragi.


Rezultatele sondajului au mai aratat ca doamnele petrec in medie 48 de ore si 51 de minute privind vitrinele magazinelor.


„Femeile petrec foarte mult timp in magazine, alegând produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor personale. Prin urmare, cel mai frumos cadou pe care barbatii britanici il pot face partenerelor este sa le dea cartea lor de credit pentru ca acestea sa-si cumpere tot ce le pofteste sufletul…“, a precizat Stewart Macphail, reprezentantul companiei GE Money, realizatoarea sondajului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS