5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBonusuri de Mos Craciun

Bonusuri de Mos Craciun

Cine speciale in seara de Ajun sau prânzuri cu preparate traditionale de Craciun sunt oferte prin care reprezentantii hotelurilor incearca sa ademeneasca turistii sa-si faca sarbatorile departe de casa.


Mai toate hotelurile de pe plaiurile mioritice care va imbie cu sejururi de neuitat in preajma Craciunului nu uita sa insereze in lista serviciilor oferite si o masa cu bucate traditionale. Chiar daca nu ramâneti acasa, sunteti asigurati ca veti avea posibilitatea sa gustati din caltabosi, trandafiri si alte delicatese care se servesc cu ocazia sarbatorilor de iarna, fara sa platiti in plus. Si cum tarifele hotelurilor sunt ceva mai mici decât cele practicate in perioada Revelionului, ar fi cazul sa inspectati oferta agentiilor de turism pentru un sejur de Craciun. Pentru trei zile petrecute intr-o pensiune de trei stele din Busteni, o persoana trebuie sa plateasca 259 RON (in tarif sunt incluse cazarea si o cina festiva de Craciun). Pe masura ce ofertele au incluse mai multe servicii si tarifele cresc substantial. Pentru 935 RON, o pensiune de patru margarete din Bran va pomite o vacanta de vis. Tariful include: cazare in camera dubla cu micul dejun inclus, intâmpinarea oaspetilor cu sampanie, fursecuri, cozonac si colacei, o cina cu meniu traditional in seara de Ajun, alta cina festiva de Craciun si un prânz deosebit in ziua urmatoare. In plus, veti avea ocazia sa asistati la taierea si pomana porcului, dar si la un foc de tabara.


550 RON pentru trei zile


Vreti sa asistati la o slujba religioasa de Craciun? Atunci cu siguranta trebuie sa alegeti Bucovina drept destinatia vacantei dumneavoastra. Orasul Gura Humorului, de exemplu, este situat in apropierea a doua mânastiri: Voronet si Humorului, iar pensiunile de aici tin sa le arate oaspetilor câte ceva din traditiile specifice zonei. Un sejur de trei zile la o pensiune de patru margarete din Gura Humorului costa 738 RON, de persoana. Pachetul include cazare in camera standard cu micul dejun inclus, o cina traditionala pe 23 decembrie, o cina constând in pomana porcului in seara de Ajun si o masa festiva de Craciun. Si pentru ca musafirii sa guste din plin din atmosfera sarbatorii isi vor face aparitia si cetele de colindatori.


Oferte speciale de Craciun au si hotelurile situate in Câmpulung Muscel. Daca vreti sa petreceti trei nopti la un hotel de doua stele, situat in aceasta zona, va trebui sa scoateti din buzunar 550 RON. Pachetul include cazare in camera dubla cu pensiune completa, precum si o seara musceleana pe 25 decembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS