14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSub semnul elegantei!

Sub semnul elegantei!

Pentru sezonul actual designerii va propun tinute elegante care sa va puna in valoare feminitatea. A sosit vremea paltoanelor si scurtelor in culori reci!


Hainele de iarna largi nu mai sunt la moda! Daca vreti sa va protejati de ger, sezonul acesta puteti opta pentru paltoane sau scurte care sa va evidentieze silueta. Magazinele craiovene s-au adaptat repede noilor tendinte promovate de designeri. Hainele de iarna largi si drepte au fost indepartate de pe umerase, iar locul lor a fost luat de modele elegante de paltoane, trenciuri sau pardesie. Daca pâna anul trecut astfel de articole vestimentare erau preferate de o mica parte dintre doamne si domnisoare, de câteva saptamâni lucrurile s-au schimbat. Noile modele de haine de iarna par sa fie atât pe placul adolescentelor, cât si al doamnelor.


In acest sezon sunt la moda paltoanele cu croieli care marcheaza talia. Acelea dintre dumneavoastra care au o talie de viespe o pot evidentia imbracând un pardesiu cambrat cu cordon. In schimb, doamnele cu forme bine definite ar trebui sa-si aleaga cu grija noua haina de iarna. Acestea trebuie sa evite modelele de paltoane cambrate in talie si foarte evazate, care pot crea impresia unor solduri mai mari. O haina de iarna lunga, neagra este ideala pentru cele care vor sa para mai suple.


Palton vs. geaca


Luând in considerare oferta magazinelor craiovene, exista solutii pentru toate gusturile. Nu aveti nevoie decât de suficient timp pentru a colinda magazinele si a proba cât mai multe haine. Paltoane lungi pâna in pamânt sau trei sferturi, pardesie elegante sau trenciuri, in alegerea dumneavoastra trebuie sa tineti cont de evenimentele la care intentionati sa purtati respectivul articol vestimentar. Si daca acestea vi se par incomode, o alternativa ar fi scurtele de stofa care va ofera mai multa libertate de miscare.


In ceea ce priveste preturile, acestea sunt destul de piperate. Ceva mai ieftine sunt insa modelele elegante de geci.


Oferte exista si pentru acelea dintre dumneavoastra care adopta stilul sportiv sau casual. In complexurile comerciale din Craiova gasiti suficiente geci care sa se asorteze cu blugi sau pantaloni largi. O geaca scurta de fâs poate fi purtata fie cu o pereche de blugi strânsi pe glezne, fie cu o fusta dintr-un material nepretentios.


Eleganta din cap pâna-n picioare!


Daca alegeti sa imbracati un palton, atunci este musai ca si tinuta pe care o purtati sa fie eleganta. Un astfel de articol vestimentar poate fi asortat cu pantaloni stil pana, fuste cu o croiala pretentioasa sau rochii elegante. Nici accesoriile nu sunt de neglijat: o esarfa sau un fular lung sunt binevenite, indiferent de temperaturile de afara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS