13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

Amintire vânduta cu 216.000 de dolari


O sticla de parfum marca Lalique, cumparata cu 50 de dolari, a fost vânduta pentru suma de 216.000 de dolari, informeaza site-ul wcbstv.com. O batrâna care a dorit sa-si pastreze anonimatul a primit sticla de parfum „Tresor de la Mer“ de la sotul sau in anul 1939, dupa ce acesta o cumparase de la magazinul Saks Fifth Avenue. Femeia, care acum are peste 90 de ani, a pastrat sticla goala de parfum si cutia originala de-a lungul anilor, iar acum s-a hotarât sa o scoata la licitatie prin intermediul Casei „Rago Arts and Auction Center din Lambertville“. Ken Leach, expert in sticle de parfum, a precizat ca firma Lalique a produs numai 50 astfel de sticle, iar el stie ca mai exista doar o sticluta de parfum „Tresor de la Mer“ in afara de cea vânduta. Licitatia a durat patru ore, iar pretul pentru valorosul recipient a crescut foarte mult in ultimele minute, obiectul fiind disputat de doi ofertanti care au participat prin telefon. Cel care si-a adjudecat sticluta de parfum si care a preferat sa ramâna anonim venise personal la New York inainte de licitatie pentru a examina obiectul. Dupa ce toate taxele si impozitele vor fi scazute, batrâna va primi 180.000 de dolari.


Jude Law este falit


Jude Law a declarat ca a ramas falit in urma divortului de fosta lui sotie, Sadie Frost, si ca inca mai face economii pentru a-si putea achizitiona o casa, informeaza site-ul starpulse.com. Actorul s-a despartit de sotia sa in 2003, dupa o casnicie care a durat sase ani si in timpul careia cei doi au avut trei copii, insa intelegerea la care s-a ajuns in urma divortului l-a adus pe Jude Law intr-un mare impas financiar, in ciuda carierei de succes pe care o are actorul. „Nu mai am bani. Stau cu chirie si fac economii pentru a putea cumpara casa in care locuiesc acum“, a declarat vedeta.


Cameron Diaz adora sa manânce


Dupa ce a aflat ca un porc are aceleasi capacitati mentale ca ale unui copil de trei ani, Cameron Diaz a jurat ca nu va mai mânca niciodata carnea acestui animal. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, in pofida promisiunii facute, logodnica lui Justin Timberlake nu a putut sa reziste prea mult tentatiei. „Am mâncat din nou carne de porc. Ador sa manânc. Pentru mine, satisfactia unei mese copioase este inegalabila. Mi se intâmpla sa manânc si câteva zile la rând acelasi fel pentru ca imi place prea mult“, a declarat actrita.


Sfaturi de la Rod Stewart


Rod Stewart a avertizat-o pe fiica sa ca nu va reusi niciodata sa devina o cântareata de succes daca nu-si va schimba comportamentul, informeaza site-ul femalefirst.co.uk. Rockerul este de parere ca Ruby, fiica sa de 19 ani, are voce si este talentata, dar se teme ca aroganta care o caracterizeaza ar putea-o impiedica sa se realizeze. „Ruby are o voce extraordinara si daca o cultiva poate cuceri industria muzicala. Din pacate, este cam plina de ea si nu vrea sa asculte de nimeni. Daca nu-si schimba atitudinea, va avea numai de pierdut“, a declarat cântaretul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS