16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO noua tendinta in amenajarea interioara

O noua tendinta in amenajarea interioara

Rafinament, confort si eleganta… Ce poate fi mai placut decât sa alegeti lenjerie originala si de calitate pentru fiecare incapere a locuintei? Indiferent de stilul in care ati decorat interiorul casei, lenjeria de pat, prosoapele sau cuverturile au devenit elemente indispensabile care dau locuintei o nota de rafinament.


Alese in stilul clasic sau contemporan, uni sau cu imprimeuri-fantezie, elementele de lenjerie evolueaza o data cu moda, dar depind foarte mult de gusturile si personalitatea fiecaruia. Bineinteles, in afara de originalitate si diversitate, calitatea trebuie sa fie si ea o caracteristica a lenjeriei pe care o alegeti pentru casa dumneavoastra.


Lenjeria isi va gasi locul in fiecare dintre camerele casei daca veti sti sa o asortati cu mobila, vesela, cu perdelele si cu draperiile, pentru ca in zilele noastre ea este un element important al artei de decorare a interiorului.


In dormitoare alegeti o lenjerie de pat confortabila, moale si originala. Indiferent daca este de satin, percal, de bumbac sau din materiale combinate, lenjeria de pat va poate seduce prin culori vii sau nuante pastelate si prin diversitatea modelelor. Insa pentru ca trebuie sa fiti multumit nu numai de model, ci si de durabilitate si delicatete, doar optând pentru un producator cunoscut puteti beneficia de cea mai buna calitate.


In camera de zi, nu ezitati sa va impodobiti fotoliile sau paturile cu cuverturi. Avându-si originea in secolul al XVIII-lea, aceste piese de lenjerie au revenit la moda si sunt adaptabile oricarui stil, fiind aproape indispensabile pentru amenajarea interioara a locuintelor.


Lenjerie pentru bucatarie si baie


Pentru bucatarie alegeti prosoape de vase de bumbac, pentru ca acestea sunt cele mai eficiente. Fetele de masa le puteti alege tinând seama de meniul dumneavoastra obisnuit, de numarul de invitati sau de momentul zilei, iar pentru un efect extraordinar va recomandam sa asortati servetelele cu vesela.


Nu neglijati nici baia, pentru ca delicatetea si confortul cu care va rasfata un prosop de calitate sunt de neegalat. Ce poate fi mai placut decât sa va inveliti intr-un prosop moale sau intr-un halat pufos când iesiti din baie? Chiar si in aceasta incapere va puteti da frâu liber imaginatiei, asortând prosoapele cu stilul decoratiunilor.


Si pentru ca lenjeria a devenit un simbol al traditiei si rafinamentului, de ce sa nu personalizati piesele de lenjerie cu o broderie? Puteti alege sa brodati o monograma eleganta sau chiar initiale pe prosoape, pe lenjeria de pat sau pe halatul de baie. Luati in considerare acest detaliu rafinat pe care cu siguranta il veti aprecia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS