13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOfertele de revelion sunt pe terminate

Ofertele de revelion sunt pe terminate

Daca vreti sa parasiti urbea si sa faceti Revelionul departe de casa, atunci este cazul sa va luati o vacanta. Multe dintre ofertele tentante au fost epuizate sau sunt pe cale sa se termine.


Desi suntem inca in noiembrie, craiovenii grijulii au trecut deja pe la o agentie de turism pentru a-si rezerva o vacanta de Revelion. Asa cum era si firesc, primele care s-au epuizat au fost pachetele ce ofereau cel mai bun pret in raport cu calitatea serviciilor. „Clientii nostri fideli ne anunta destinatia pe care ar dori-o pentru petrecerea Revelionului imediat dupa ce s-au intors din vacanta de vara“, a spus Valentina Barbulescu, director la agentia de turism Valdir Tour.


O parte dintre cei care au vrut sa intâmpine noaptea dintre ani la munte au ales sa inchirieze o cabana. Cinci zile petrecute intr-o cabana situata intr-una din statiunile Bran, Sinaia sau Predeal costa intre doua si trei mii de euro. Oferta a fost, se pare, foarte apreciata de craioveni, având in vedere faptul ca la 1 noiembrie cabanele erau deja inchiriate. Nu numai hotelurile din tara, dar si cele de peste hotare le-au facut cu ochiul turistilor craioveni. Toate locurile pentru un Revelion de cinci zile la Praga au fost deja ocupate. Oferta, care cuprindea transport cu autocarul si patru nopti cazare cu micul dejun inclus intr-un hotel de trei stele, costa 230 de euro. Daca vreti neaparat sa va petreceti Revelionul la Praga, Valdir Tour mai are o oferta de sapte zile, pentru care va trebui sa scoateti din buzunar 365 de euro. In tarif este inclus transportul cu autocarul, precum si sase nopti de cazare la hotel de trei stele cu micul dejun inclus, dintre care doua vor fi la Budapesta (prima si ultima).


O chestiune de noroc


Cu cât asteptati sa treaca mai mult timp, cu atât aveti mai putine sanse sa gasiti oferte de petrecere a Revelionului la preturi mici. Totusi, daca reusiti sa faceti rost de bani pe ultima suta de metri, solutii se mai gasesc. „Anul trecut am vândut ultima oferta de Revelion pe 20 decembrie, iar respectivii clienti s-au declarat foarte incântati de concediu“, a spus Valentina Barbulescu.


In caz ca bugetul dumneavoastra de vacanta nu este foarte consistent, puteti alege ca destinatie Tismana sau Voineasa, unde un sejur de Revelion costa in jur de 500 – 600 de lei. Tarife mici, in jur de 150 de euro, afiseaza si hotelurile din Grecia, dar craiovenii nu s-au aratat prea interesati sa-si petreaca noaptea dintre ani pe tarâmul Eladei. Sub 200 de euro costa si un sejur de trei zile in capitala Ungariei, Budapesta.


Printre cei care ii imbie pe turistii români cu oferte de petrecere a Revelionului se numara si turcii. Daca va grabiti, mai puteti beneficia de o vacanta de cinci zile in Antalya, pentru care va trebui sa achitati 395 de euro. Oferta include cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele, precum si transport cu avionul. Cu 40 de euro mai mult va trebui sa platiti daca vreti sa beneficiati de mai multe servicii. Cinci zile in Antalya, dar la un hotel de cinci stele, unde veti beneficia de pensiune completa si transport cu avionul, costa 435 de euro. In caz ca dispuneti de bani, aveti posibilitatea sa intâmpinati noul an in Paris sau Roma. Pentru un sejur intr-una din aceste capitale va trebui sa platiti in jur de 400 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS