20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Scurte stiri

Barbie la 46 de ani


Inca din copilarie, blonda Sarah Burge a visat sa semene cu papusa sa preferata, Barbie. Si, pentru a-si vedea visul cu ochii, britanica si-a inceput „relatia“ cu chirurgia estetica la sapte ani, când s-a supus unei operatii de modificare a urechilor, putin cam clapauge, in opinia sa. De atunci, Sarah nu s-a mai putut opri. Azi, la 46 de ani, blonda Sarah Burge se poate mândri cu titul de „cea mai modificata femeie“ din Marea Britanie. Pâna acum a suferit 25 de operatii estetice si nu vrea sa se opreasca aici. Din 1967, de la operatia pentru modificarea urechilor, si pâna azi, britanica a scos din buzunar 116.760 de lire sterline. In plus, la fiecare patru luni, „Barbie“ face injectii cu botox pentru a combate neplacutele riduri. Acest tratament a inceput in 1999 si pâna a zi a costat in total 14.400 de euro.


Politist – victima propriei neindemânari


Un politist neindemânatic din Noua Zeelanda care a intervenit intr-o cearta conjugala s-a impuscat din greseala cu arma cu efect paralizant din dotare. Site-ul abc.net.au, citând ziarul New Zeeland Herald, informeaza ca politistul a incarcat arma pentru a-l imobiliza pe barbatul care cauzase cearta, dar din greseala s-a impuscat. La a doua incercare a reusit „performanta“ de a-l impusca pe fiul de 16 ani al familiei respective. Dupa cinci incercari nereusite de a-l imobiliza pe scandalagiu cu arma paralizanta, politistul a recurs la spray-ul paralizant, insa si de data aceasta a gresit tinta, ranind-o pe fiica de 21 de ani a barbatului, care in cele din urma s-a predat.


Robbie Williams, homosexual de dragul animalelor


Desi a marturisit in dese ocazii ca nu este homosexual, popstarul britanic Robbie Williams a declarat ca si-a putea schimba totusi orientarea sexuala in anumite conditii. Dupa cum informeaza Libero.it, starul britanic a marturisit ca este dispus sa faca sex cu un barbat doar pentru a-si salva pielea sau pentru a scapa un animal de la moarte. „As face asta doar daca as fi amenintat cu moartea, insa si pentru a evita ca un iepure sa ajunga friptura“, a spus Williams.


Scarlett Johansson il critica pe Bush


Actrita Scarlett Johansson l-a criticat pe presedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, pentru punctele sale de vedere conservatoare in ceea ce priveste sexul. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, actrita a apreciat ca Bush are o idee prea nerealista in legatura cu aceasta problema. Presedintele Bush se opune avortului si isi doreste ca acesta sa fie interzis pe tot teritoriul Statelor Unite. „Se presupune ca suntem emancipati in Statele Unite, insa acest lucru depinde de presedintele nostru. Nu primim nici un fel de educatie sexuala. Fiecare femeie ar avea sase copii si tot nu ar avea voie sa avorteze. Este absurd“, a declarat vedeta filmului „Lost in Translation“.


Si-a inclus in nume toate titlurile filmelor din seria James Bond


Britanicul David Fearn este unul dintre cei mai mari fani ai cunoscutului agent secret James Bond. Pentru a aduce un omagiu idolului sau, functionarul britanic si-a schimbat numele in James Bond. Dupa cum informeaza Krone.at, britanicul de 23 de ani si-a adaugat la nume si toate cele 21 de titluri din seria dedicata agentului 007. Astfel, acum, numele sau complet este „James Dr. No From Russia with Love Goldfinger Thunderball You Only Live Twice On Her Majesty’s Secret Service Diamonds Are Forever Live and Let Die The Man with the Golden Gun The Spy Who Loved Me Moonraker For Your Eyes Only Octopussy A View to a Kill The Living Daylights Licence to Kill Golden Eye Tomorrow Never Dies The World Is Not Enough Die Another Day Casino Royale Bond“. „De-abia astept sa ma intrebe cineva cum ma cheama“, a spus fericit britanicul dupa ce a reusit sa isi schimbe numele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS