5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLenjerie de Craciun la Victoria's Secret Fashion Show

Lenjerie de Craciun la Victoria’s Secret Fashion Show

Traditionalul Fashion Show organizat de marca americana a avut loc in acest an la Kodak Theatre din Los Angeles, unde cele mai frumoase si mai apreciate modele din lume, incepând cu Gisele Bundchen, Karolina Kurkova, Adriana Lima, Selita Ebanks, Izabel Goulart si pâna la Alessandra Ambrosio, s-au adunat pentru a defila in fata publicului imbracate in minuscule articole de lenjerie ce au fost realizate in mod special, tinând cont ca se apropie cea mai frumoasa sarbatoare a anului.


 


Justin Timberlake – invitat de onoare


 


Invitatul de onoare al evenimentului a fost cântaretul Justin Timberlake, artistul care a câstigat Grammy Award si care a cântat câteva piese de pe cel mai recent album al sau, „FutureSex/LoveSounds“, in timp ce modelele incântau publicul cu superbele articole de lenjerie semnate Victoria’s Secret.


Cea mai frumoasa, cea mai admirata si apreciata a fost inca o data Gisele Bundchen, cea care a deschis prezentarea in mod triumfal aparând pe podium cu un sutien acoperit in intregime de bijuterii, „Sexy Splendor Fantasy bra“, si cu o fustita rosie de Mos Craciun, aripi de ingeri, cizme rosii pâna la genunchi si un surâs elocvent prin care parca voia sa spuna tuturor celor prezenti la eveniment: „Va fi distractiv, fabulos, fantastic“.


Super Bowl-ul supermodelelor


Spre deosebire de obisnuitele prezentari de moda, unde modelele sunt doar splendide manechine pentru frumoasele haine ale unor firme de renume, reprezentantii Victoria’s Secret adopta o filosofie mai „umana“ si isi incurajeaza modelele sa zâmbeasca si sa-si arate personalitatea.


Acesta este poate secretul prin care o parte dintre modele precum Tyra Banks, Naomi Campbell, Heidi Klum sau noul inger al Victoria’s Secret, Karolina Kurkova, reusesc sa seduca publicul nu numai prin ceea ce poarta. „Este Super Bowl-ul supermodelelor“, a spus Ed Razek, directorul de marketing al Victoria’s Secret. „In primul an am avut dificultati in a gasi modele. Nu aveam puncte de referinta. Acum insa nu cred ca exista in lume vreun topmodel care sa nu fi prezentat in show-ul in care noi am vrut sa defileze“, a mai spus Ed Razek.


Pe podium, lenjeria la Victoria’s Secret Fashion Show, trece in plan secund. „Este vorba despre o ora de distractie, in care sacrificam mesajele pe care piata poate ar fi vrut sa le comunice intr-un show normal. Nu vindem nimic din ceea ce oamenii au nevoie, de aceea trebuie sa fie ceva ceea ce lumea isi doreste. Obiectivul este de a crea o noua nevoie, o dorinta“, a explicat Razek. Si este destul de greu sa fie contrazis de cineva, atunci când o ai in fata pe Tyra intr-un corset de satin negru, cu un colier de cristale si un slip din catifea. Nu totul este insa chiar de „neatins“. Multe dintre obiectele de lenjerie au preturi accesibile tuturor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS