33.6 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPuloverul, intre banal si cochet

Puloverul, intre banal si cochet

Pentru aceasta iarna, creatorii de moda au reinventat puloverul. In acest sezon, banalul flanel poate face parte dintr-o multitudine de tinute apartinând mai multor stiluri vestimentare.


Oricât de multe pulovere ati avea, unul in plus este intotdeauna binevenit. Si pentru ca acum este sezonul lor, magazinele au o multitudine de modele de flanele. De altfel, dupa noile tendinte, un pulover ales cu grija poate face parte din mai multe stiluri vestimentare. Daca pâna acum acest articol vestimentar era cel mai adesea asortat cu o pereche de pantaloni nepretentiosi, incepând cu acest sezon lucrurile se mai schimba. Un pulover poate fi piesa de baza intr-o tinuta festiva. Un flanel gen rochie (adica mai lung) asortat cu o pereche de blugi poate fi o toaleta numai buna de purtat pentru o seara in club. Si pentru ca silueta dumneavoastra sa fie accentuata, acestuia i se va atasa o curea in dreptul taliei sau al soldurilor. De fapt, in functie de modelul ales, iarna aceasta puloverele pot deveni punctul de atractie al unei tinute. Daca vreti sa abordati un stil provocator, alegeti un model care va dezgoleste umerii. Atentie, o tinuta ar trebui sa aiba un singur punct de atractie, asa ca pantalonii sau fusta aleasa sa va intregeasca tinuta ar fi indicat sa se incadreze intr-un model clasic sau sa aiba o culoare neutra. Interesante sunt si puloverele care au mânecile largi, pentru ca astfel se creeaza iluzia unei siluete mai suple. Ideale pentru a „camufla“ kilogramele in plus sunt si puloverele mai largi care se inchid cu nasturi.


Tineti cont de silueta


In topul preferintelor craiovencelor se inscriu flanelele cu gluga. Indiferent de croiala acestora, gluga apare indiscutabil pentru a da o nota interesanta tinutei. Când mergeti la cumparaturi aveti posibilitatea sa alegeti intre modele elegante cu un decolteu generos, dar care au atasata si o gluga. Acestea pot fi purtate cu succes in cadrul unei tinute de tip smart-casual (o combinatie intre sport si elegant).


O alta inovatie a acestui sezon sunt puloverele care au un cordon atasat in talie. Suple sau cu forme definite, iarna aceasta va trebui sa ne evidentiem talia. Totusi, acelea dintre dumneavoastra care nu au talia bine definita pot sa-si mute cureaua in jurul soldurilor. Trebuie sa alegeti doar acele tendinte ale modei care va avantajeaza!


Suficient de calduroase pentru a va apara de frig, puloverele pot fi asortate si cu blugi clasici, dar si cu pantaloni din stofa.


Garderoba dumneavoastra este ticsita cu pulovere scurte si mulate si nu va indurati nicidecum sa renuntati la ele? Nimic mai simplu: purtati-le peste o camasa mai lunga si asortati-le cu o pereche de pantaloni cu dunga pentru o tinuta de birou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS