19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Scurte stiri

O mireasa pentru patru frati


O femeie din Arabia Saudita
s-a casatorit cu patru frati. Dupa cum informeaza Libero.it, mireasa cu pricina se numeste Fidus si a sfidat traditia culturala si religioasa a Islamului, care permite ca un barbat sa aiba mai multe neveste, opusul nefiind valabil. Pâna acum, femeia s-a casatorit doar cu trei dintre frati, insa in curând va avea loc si cea de-a patra nunta. „La 19 ani, m-am casatorit cu Ahmed, cu care am un fiu“, a povestit Fidus. Insa Ahmed s-a stins din viata, iar soacra femeii a insistat ca aceasta sa se marite cu fiul sau cel mare, Al, de care s-a despartit mai apoi. „Am fost uimita, insa la final am obtinut privilegiul de a fi tratata ca o virgina, nu ca o divortata, pentru ca Al nu putea sa aiba copii“. Femeia a decis sa se casatoreasca si cu Said, cel de-al treilea frate. Insa nici acesta nu a fost sotul ideal, el fiind prea gelos. Si atunci de ce sa nu se casatoreasca si cu cel de-al patrulea frate, Dafir? De vreme ce in fata legii este inca virgina, nu ar trebui sa fie probleme. In plus, si soacra este de acord.


Divertis la aniversarea de 25 de ani


25 de ani de existenta reprezinta o performanta greu de atins chiar si pentru un cuplu, cu atât mai mult pentru o trupa de umor. In aceasta toamna, grupul Divertis aniverseaza un sfert de veac de când a pasit prima data pe o scena si a stârnit hohote de râs in public. „Toata aceasta perioada a avut, pentru noi, ca liant, «stilul de umor Divertis», un umor pe care va lasam pe dumneavoastra, ca spectatori, sa-l teoretizati, noi pastrându-ne placerea de a-l face. Oficial, va anuntam ca «Istoria Divertis continua». Si, nu uitati, «Desi omul se impotriveste, inteligenta contraataca»“, a spus Toni Grecu.


Cum insa filmarile pentru noul sezon sunt in toi, „divertisii“ au amânat petrecerea „nuntii de argint“. Un eveniment ca acesta, insa, nu poate fi trecut cu vederea, astfel ca Antena 1 a adus in platoul de filmare un tort imens, dar si sticle de sampanie pentru a marca asa cum se cuvine un sfert de veac marca Divertis. Evenimentul a picat cum nu se putea mai bine, exact dupa o filmare in care majoritatea membrilor purtau pijamale.


Roxana si Alina au „lipici“ si la femei


Roxana si Alina de la trupa Hora au atras intr-una dintre serile trecute nu doar privirile barbatilor prezenti intr-un club bucurestean, ci si ale femeilor. In timp ce dansau, o domnisoara s-a apropiat de ele si le-a spus ca ar vrea sa le invite la o „petrecere in trei“. Desi era prima data când primea o astfel de propunere din partea unei femei, Roxana si-a revenit totusi rapid si a refuzat politicos invitatia. „Atât mie, cât si Alinei ne plac barbatii – asta asa, ca sa fie clar pentru toata lumea“, a declarat Roxana. „E adevarat ca ne place sa dansam impreuna, dar la atât se reduce apropierea fizica dintre noi. Sustinem libertatea de a-ti alege si manifesta inclinatiile sexuale cum crezi de cuviinta, insa domnisoara a ales gresit in cazul nostru, pentru simplul fapt ca noua ne plac barbatii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS