18.7 C
Craiova
duminică, 26 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinCulorile in universul familiei

Culorile in universul familiei

Amenajarea ambientala, moda vestimentara, dar si arta machiajului folosesc culorile pentru a crea diverse efecte, cât mai atragatoare.


Pentru crearea unei ambiante calde si primitoare, cât mai incântatoare, alegerea culorilor constituie un aspect foarte important, conform site-ului ele.ro. In decorarea locuintelor se foloseste o gama vasta de culori, atât in ceea ce priveste culoarea incaperilor, cât si a luminii si a obiectelor decorative.


De asemenea, culoarea vesmintelor are un rol foarte mare in a trezi atât in cei care le poarta, cât si in cei care le privesc, anumite stari, atitudini specifice. Inca din cele mai vechi timpuri, femeile au folosit culorile, aplicându-le printr-un machiaj adecvat, pentru a fi cât mai atragatoare.


Culorile ne pot trezi diverse stari, atât de iubire pasionala, incitanta, cât si stari de afectivitate pura, elevata.


Rosul – culoarea pasiunii


Rosul semnifica, in general, dorinta sub toate aspectele ei, precum si impulsul de a actiona. Este culoarea pasiunilor, a dragostei si a vietii, a erosului, a sângelui si a focului, a fortei virile. Rosul este, de asemenea, culoarea inimii, intrupare a ardorii si a tineretii. Florile rosii daruite unei femei reprezinta un simbol al iubirii pline de pasiune.


Rosul este culoarea pe care creierul nostru o observa cel mai repede. Este cunoscut faptul ca rosul si negrul stimuleaza cel mai mult fantasmele erotice. Probabil de aceea femeile se imbraca in rosu si isi vopsesc unghiile cu rosu atunci când vor sa atraga atentia. Prin urmare, este evident faptul ca rosul este o culoare afrodiziaca, trezind dorinte.


Visiniu – culoarea romantismului


Culoarea visiniu trezeste in noi stari de afectivitate pura, lipsita de egoism si posesivitate. Rosul visiniu confera o atmosfera de euforie afectiva, farmec si romantism.


Portocaliu – culoarea libidoului


Portocaliul, in general, semnifica senzualitatea, lascivitatea, trairile erotice intense, amorul fizic, starile sexuale plenare. Culoarea portocaliu este un excelent stimulent sexual. Expunerea la o lumina portocalie o anumita perioada ne permite sa resimtim o plenara stare de libertate fata de tot ceea ce ne limiteaza fiinta. Ea ne ajuta totodata sa devenim mai toleranti.


Albastru – culoarea iubirii elevate


Albastru ne ajuta sa ne deschidem cu entuziasm fata de tot ceea ce este elevat si minunat in jurul nostru. Totodata, culoarea albastra ne va face sa fim intr-o cât mai buna armonie cu cei din jurul nostru.


Indigo – culoarea iubirii transfigurate


Culoarea indigo semnifica aspiratia catre plenitudinea extatica, creativitatea, iubirea transfiguratoare. Asociata fuziunilor amoroase, culoarea indigo ne va face sa resimtim profund misterul iubirii.


Violet – culoarea iubirilor sublime


Culoarea violet trezeste in noi aspiratia de a stabili relatii intime sublime, pure, care sa ne ofere implinire si fericire deplina, armonizându-ne profund si complet intreaga noastra fiinta.


Alb – culoarea iubirii pure


Albul este simbolul puritatii. In cadrul fuziunilor amoroase, puritatea acestei culori exprima erotismul extrem de rafinat si elevat. Imbracata intr-o rochie alba, mireasa se daruieste sotului in noaptea nuntii. Apoi, albul va deveni rosul pasiunii.


Cunoscând semnificatiile si influentele pe care aceste culori le au, va recomandam sa alegeti culorile atât in functie de preferinte, cât si in functie de ceea ce doriti sa treziti in propria fiinta, cât si in fiinta iubita, pentru a va bucura de relatii cât mai intime, pline de iubire si pasiune.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS