16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024

Scurte stiri

Un indian isi petrece 12 ore pe zi in helesteu


Inca din copilarie, pe când avea zece ani, indianul Dandua Sahu isi petrece 12 ore din zi intr-un helesteu, indiferent daca e vara sau iarna. In timpul zilei, Sahu sta pâna la barbie in apa, iar seara isi paraseste „domiciliul“ si innopteaza intr-un templu de pe mal. Dupa cum informeaza Krone.at, intre timp, tânarul vegeterian a invatat sa manânce fara sa isi foloseasca mâinile. Tot ce face e sa se aplece si sa manânce direct din farfurie. Pâna acum, nu s-au precizat motivele pentru care Sahu iubeste atât de mult apa si nici de ce acesta nu isi foloseste mâinile atunci când manânca, insa exista mari sanse ca la baza lor sa stea motive religioase.


Obraz de luat la palme


Celebrul site de licitatii eBay continua sa isi surprinda vizitatorii cu fel de fel de oferte, care de care mai inedite si mai ciudate. Dupa cum informeaza Libero.it, mai nou, pentru 25.000 de euro, puteti avea la dispozitie o fata pe care o puteti lua la palme cât doriti. „Voi veni personal la casa celui sau celei care va oferi cea mai buna suma“, se mentioneaza in anuntul unui client eBay, care si-a scos obrazul la licitatie spre a fi luat la palme. Pâna acum, nimeni nu a profitat de aceasta oferta, insa tânarul cu pricina si-a facut macar publicitate. „Am ajuns la acest gest extrem din cauza unor grave probleme financiare“, a povestit tânarul.


Elizabeth Taylor, la un pas de a noua casatorie


In ciuda faptului ca artrita si problemele cardiace nu-i dau pace, celebra actrita americana Elizabeth Taylor este linistita macar din punct de vedere sentimental. La cei 74 de ani, una dintre cele mai mari actrite ale lumii este la un pas de a noua casatorie. De data aceasta, fericitul ales este fotograful de origine iraniana Firooz Zahedi. Un purtator de cuvânt al actritei a confirmat „prietenia“ dintre Zahedi si Taylor. Planurile de nunta ale vedetei au fost dezvaluite in premiera de saptamânalul The Sunday Express, care citeaza declaratiile mai multor prieteni de-ai cuplului, printre care actrita Debbie Reynolds, care a marturisit ca amorezii se intâlnesc de ceva timp. Zahedi, mai tânar cu 17 ani decât viitoarea sa sotie, ar fi fost alaturi de iubita sa in ultima perioada, câstigându-i stima si afectiunea. „Nu il sperie deloc ideea de a deveni sotul numarul noua al lui Liz“, a spus Reynolds.


Ashton Kutcher a pariat 1.000 de dolari pe o intâlnire cu Jennifer Aniston


Ashton Kutcher inca mai spera sa câstige pariul de a se intâlni cu Jennifer Aniston. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, actorul de 28 de ani, sotul lui Demi Moore, a pariat 1.000 de dolari, in urma cu zece ani, ca va petrece o seara romantica cu Aniston.


La un moment dat, Kutcher i-a cerut permisiunea lui Brad Pitt, sotul lui Aniston din acea perioada, de a-i scoate sotia in oras si, spre surprinderea sa, starul din „Troia“ nu a avut nimic impotriva. „Aveam 17 sau 18 ani pe vremea când am pariat 1.000 de dolari pe o intâlnire cu Aniston. Stiu ca intâlnirea mult asteptata va avea loc, mai ales pentru ca acum am primit si permisiunea sotiei mele. Nu este vorba de 1.000 de dolari, ci despre faptul ca am spus ca voi face ceva si chiar vreau sa fac“, a spus Kutcher.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS