17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Scurte stiri

Disney ia masuri impotriva lui Mickey Mouse


Reprezentantii companiei „Walt Disney“ au anuntat ca au luat „masurile cuvenite“ impotriva angajatilor unui parc din Paris, care au fost filmati in timp ce simulau acte sexuale imbracati in costumele personajelor de desene animate. Potrivit site-ului Reuters.com, controversatul material video, care are durata de aproximativ doua minute, a fost publicat pe internet saptamâna trecuta. Pe caseta, care a fost realizata cu o camera ascunsa, apar Minnie Mouse si Goofy simulând o partida de sex, iar Mickey Mouse face „ochi dulci“ unui om de zapada.


„Comportamentul persoanelor filmate este inacceptabil si nu are nici o scuza. Materialul a fost filmat in spatele unei scene, unde vizitatorii nu au acces“, se arata intr-un comunicat transmis de „Walt Disney“.


6.000 de participanti la „Noaptea Europeana fara Accidente“


Noaptea de sâmbata spre duminica a fost „Noaptea Europeana fara Accidente“, eveniment organizat de responsabilii „Young Drivers“ (RYD), in 13 tari europene, informeaza site-ul 7sur7.be. Potrivit sursei citate, in Belgia au participat la aceasta actiune peste 6.000 de tineri. Aproximativ 200 de voluntari din Belgia s-au mobilizat si au dat o raita prin 40 de discoteci din intreaga tara, in scopul de a convinge tinerii sa nu consume bauturi alcoolice atunci când sunt la volan. Cei 6.000 de participanti la eveniment au acceptat sa poarte o bratara fixa ca semn al angajamentului de a ramâne lucizi atunci când sunt in trafic.


Cânepa – „inamicul numarul unu“ al trupelor din Afganistan


Militarii canadieni dislocati in Afganistan au dat peste un inamic neasteptat – câmpuri cu cânepa de aproape 3,5 metri.


Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, generalul Rick Hillier, seful departamentului canadian pentru aparare, sustine ca militantii talibani folosesc aceste câmpuri pentru a-si proteja ascunzatorile.


„Problema este ca plantele absorb energia si caldura foarte rapid. Este dificil sa gasim ceva prin aceste câmpuri cu ajutorul dispozitivelor termice. Am incercat sa ardem câmpurile cu fosfor alb, dar nu a functionat. Apoi am folosit combustibil, dar nu a mers nici asa. Plantele sunt atât de imbibate cu apa ca, pur si simblu, nu ard“, a declarat oficialul.


Linda Evangelista a nascut un baiat


Linda Evangelista a nascut recent un baietel, informeaza site-ul femalefirst.co.uk. Augustin James Evangelista, primul copil al fotomodelului, a venit pe lume pe 11 octombrie, intr-un spital din New York. Regina modei, in vârsta de 41 de ani, a refuzat sa dezvaluie identitatea tatalui. Potrivit sursei citate, se banuieste ca tatal copilului ar fi Didier Fernandez, agentul fotomodelului.


Frumoasa regina a modei nu s-a aratat deloc inspaimântata de sarcina si de urmarile ei, mentionând chiar ca nu se va retrage din lumea modei. „Am luat toate masurile pentru a trece cu bine de cele noua luni de sarcina. Practic in fiecare zi yoga sau fac exercitii fizice“.


Prichindeii lanseaza un CD


Sâmbata dupa-amiaza, Muzeul Olteniei a gazduit lansarea unui CD cu muzica pentru copii. Materialul discografic se numeste „Portativul copilariei“ si contine 13 melodii. Solisti sunt noua dintre copiii talentati care activeaza la Club ARTI Craiova sub indrumarea profesorului Florin Neagoe, alaturi de care si-au dat concursul patru micuti de la Cercul Militar din Braila, pregatiti de profesoara Liliana Toader. Cu ocazia lansarii CD-ului, micutii au sustinut un spectacol de muzica. Evenimentul s-a bucurat si de prezenta câtorva compozitori conscrati: Horia Moculescu, Eugen Ungureanu, Dumitru Lupu si Mihai Vanica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS