22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cel mai batrân om din lume a murit la 126 de ani


Un barbat din Cuba, considerat cel mai batrân om din lume, a murit la vârsta de 126 de ani. Potrivit site-ului Ananova, Benito Martinez, a carui vârsta nu a putut fi certificata niciodata, sustine ca s-a nascut in Haiti, in 1880. El a marturisit, in trecut, ca longevitatea sa se datoreaza faptului ca a muncit din greu, a mâncat multe legume proaspete, a fumat putin si a consumat alcool in cantitati limitate. In plus, nu s-a casatorit niciodata. Potrivit sursei citate, Martinez a fost, la un moment dat, imaginea unei campanii a guvernului cubanez pentru promovarea unei vieti sanatoase. Pâna luna trecuta, el a fost un om activ, ocupându-se de gradinarit, vizitându-si vecinii si chiar dansând in localurile din orasul sau. In urma cu mai mult timp, guvernul cubanez a incercat sa gaseasca documentele care certificau nasterea batrânului, dar nu au reusit. Din acest motiv, „recordul“ lui Benito Martinez nu a fost inregistrat niciodata in mod oficial.


Minine Mouse si Goofy, prinsi in „jocul dragostei“ pe internet


Reprezentantii „Euro Disney“ s-au infuriat in urma lansarii unui material video „pirat“ in care Minine Mouse si Goofy simuleaza acte cu tenta sexuala. Potrivit site-ului Ananova, personajele costumate apar pe o caseta realizata in mod ilicit, in spatele unei scene dintr-un parc Disney. Totodata, pe materialul controversat, care a fost publicat pe internet, Mickey Mouse este prezentat intr-o postura gay, facându-i „ochi dulci“ unui om de zapada. Dupa numai câteva minute, toate personajele apar in fata a sute de copii, jucându-si rolurile obisnuite. „Personajele Disney apar intr-o ipostaza in care nu le-am mai vazut niciodata. Suntem convinsi ca materialul video nu a fost realizat intr-o zona accesibila vizitatorilor din Disneyland. Regretam nespus cele intâmplate“, a declarat un reprezentant al companiei mentionate.


Actorii craioveni merg la Sarajevo


Teatrul National „Marin Sorescu“ va participa in perioada 14 – 16 octombrie la Festivalul „Mess“, care se va desfasura in Bosnia-Hertegovina, la Sarajevo. Actorii craioveni vor sustine doua reprezentatii ale piesei „Medeea“, regizata de Yiannis Paraskevopoulos. Ambele spectacole se vor juca luni.


George Clooney – prea „playboy“ pentru Casa Alba


Din câte se pare, nu exista sanse prea mari de a-l vedea pe George Clooney in rolul presedintelui Statelor Unite, asta cel putin in viata reala. In ciuda interesului sau pentru politica, actorul a refuzat categoric o eventuala candidatura. „Am avut prea multe femei in trecut ca sa ma prezint la alegeri“, a spus actorul. „Am fost un rebel si in viata mea am avut parte si de droguri, si de petreceri salbatice“, a mai marturisit Clooney.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS