14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMama natura, in rol de zâna buna

Mama natura, in rol de zâna buna

Roxana Ionescu a vizitat Craiova, la sfârsitul saptamânii trecute, ocazie cu care a acceptat sa stea de vorba cu o echipa GdS despre cariera sa in televiziune, dar si despre nunta sa.


Roxana Ionescu, cunoscuta de publicul larg drept Mama natura in urma rolului pe care l-a jucat intr-o emisiune TV, a inceput un nou proiect. Noua emisiune in care frumoasa blonda a fost cooptata reprezinta un pas important in cariera sa in televiziune. De aceasta data, Roxana Ionescu va fi prezentatoare alaturi de Ovidiu Cuncea in cadrul show-ului „Tablou de nunta“.


„Sunt foarte fericita pentru ca Antena 1 m-a cooptat in acest proiect, mai ales ca eu imi doresc sa mai fac televiziune multi ani de acum incolo. Cred ca o emisiune de divertisment mi se potriveste cel mai bine. Nu ma vad prezentând stirile, poate doar rubrica Meteo“, a spus voluptuoasa blonda. Emisiunea pe care Roxana Ionescu o va prezenta alaturi de Ovidiu Cuncea presupune competitia intre doua nunti. Cuplul declarat câstigator, in urma voturilor telespectatorilor, va fi rasplatit cu un week-end intr-o locatie romantica.


S-a insurat Constantin Magureanu


„Ovidiu va fi mereu pus pe sotii, iar eu voi juca rolul unei zâne bune, care va incerca sa ajute mirii“, a dezvaluit prezentatoarea din culisele emisiunii care a debutat sâmbata. Noul proiect i se potriveste de minune Roxanei, mai ales ca propunerea de a prezenta emisiunea „Tablou de nunta“ a venit la putin timp dupa ce blonda a terminat de aranjat propria ei nunta. Vara aceasta, Roxana s-a casatorit cu omul de afaceri Laurentiu Gheorghe. Prezentatoarea a mentionat ca a fost foarte multumita de cum a iesit nunta sa, dar nu crede ca exista o reteta pentru ca un astfel de eveniment sa decurga impecabil.


„Eu am vrut sa respect si o parte din obiceiuri. Laurentiu, sotul meu, a venit sa ma ia de acasa, am fost furata, iar la sfârsit mi-am dat jos voalul si am purtat un batic. Totusi, nu am vrut sa se strige darul. Cred ca fiecare cuplu ar trebui sa-si organizeze nunta in functie de propriile gusturi“, a afirmat vedeta TV.


La Craiova, Roxana Ionescu a venit pentru a filma nunta solistului de muzica populara Constantin Magureanu cu aleasa inimii sale, Veronica. Prima oprire a echipei de la „Tabloul de nunta“ a fost la salonul de infrumusetare al stilistului Marian Cotoi, unde mireasa si vedeta TV s-au aranjat pentru marele eveniment. Roxana, considerata una dintre cele mai sexy femei din România, s-a dovedit foarte atenta cu propria imagine si a cerut câteva sfaturi stilistului craiovean. A fost chiar tentata de o extensie de par, dar cum respectiva operatiune dureaza foarte multe ore, s-a razgândit si a amânat-o pentru alta data. Roxana a dezvaluit ca nu tine nici o dieta drastica pentru a arata bine, dar merge foarte des la sala si face foarte multe masaje.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS