3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec


Luni si marti sunt pentru meditatie. Vor fi zile lungi, in care veti sta mult pe gânduri, chiar usor ciudate. Veti fi in starea aceasta pâna miercuri. Inceputul saptamânii seamana cu urcusul lent pâna in vârful unui mountagne russe, iar miercuri este inceputul unei adevarate curse. E ca si cum ati fi pe locul din fata al montagne russe-ului si, totusi, fiecare viraj va ia prin surprindere. In week-end, se schimba felul in care priviti lucrurile, dar nu incetiniti deloc ritmul. Sunt puternic subliniate doua aspecte: cariera si prietenii.


Taur


Luni si marti, n-ar putea fi mai bine. Mai nou, viata dumneavoastra e ca un film. Plina de actiune, intrigi, aventuri. Acestea isi pierd putin din intensitate miercuri – ceea ce e bine – dar va ia ceva timp sa va reluati atitudinea filosofica obisnuita. Joi si vineri, nu fiti prea riguros – de ce sa insistati pe varianta dumneavoastra când abia sunteti relativ sigur? – si evitati sa va chinuiti singur cu riscurile care se ivesc. Sâmbata si duminica, e chiar indicat sa iesiti putin din oras. O iesire va va face cu siguranta bine.


Gemeni


Precum un miner intr-un tunel, cu o lanterna, gasiti in drumul dumneavoastra tot felul de lucruri fascinante, stralucitoare, mai mult sau mai putin figurat vorbind. Când va ascultati instinctul de a studia ceva ce va trezeste interesul, aflati lucruri noi si despre propria dumneavoastra persoana. Un partener vi se alatura miercuri si ramâne lânga dumneavoastra joi si vineri – nu ca i-ar fi greu cuiva sa va fie alaturi, la cât de distractiv poate fi… Dar, oricum, este mai amuzant sa nu faci totul singur. In week-end, dupa o saptamâna atât de satisfacatoare din punct de vedere social, comunicarea cu ceilalti devine usor dificila. Incurajati-va prietenii sa va impartaseasca deschis ce ii preocupa.


Rac


Luni si marti, toate urcusurile si coborâsurile de care aveti parte va dau o senzatie de rau la stomac. Provocarea, indiferent de ce credeti, consta in a ramâne atent, in alerta, in privinta detaliilor, mai ales in ceea ce priveste actele, care de regula nu variaza. De miercuri pâna vineri, aveti destul de mult timp sa va relaxati, eventual cu muzica in fundal. Desi asta nu va rezolva enigmele cu care va confruntati, cu siguranta va face contemplarea aspectelor vietii mult mai interesanta. Sâmbata si duminica, daca nu aveti chef sa iesiti, nu iesiti.


Leu


Luni si marti, vi se pare ca detaliile de suprafata ascund multe alte lucruri, fie in ceea ce priveste viata de familie, fie cariera, si aceasta suspiciune va tine in alerta. Oricum, miercuri, ciudatenia se rezolva sau (si mai bine) se dovedeste a fi ceva imaginar, iar partea creierului dumneavoastra care era ocupata sa descopere ciudatenia se concentreaza pe procesul de apropiere de cineva (posibil sa fie vorba de o relatie sentimentala). O zi frumoasa! Subiectul romantism se extinde pâna vineri. In week-end, ii ajutati pe cei din jur.


Fecioara


Secretul succesului intr-un domeniu sau altul este sa nu fiti jenat de cât de „tocilar“ va fac sa fiti cercetarile in acel domeniu. Luni si marti, dedicati-va mintea subiectului care va face placere. Daca e vorba de fizica cuantica, mândriti-va cu acel aer de tocilar daca e nevoie. Vorbiti numai despre asta. Va doriti mult de tot sa faceti toata saptamâna numai ceea ce va pasioneaza. O obligatie de familie sta in calea acestui lucru miercuri, iar joi si vineri, o intreaga suita de responsabilitati va distrag de la ceea ce ati vrea sa faceti. In week-end, puteti insa sa va intoarceti la fizica cuantica, daca asta va preocupa. E bine sa fiti ambitios.


Balanta


Luni, va tot uitati in buzunar cu nervozitate: unde va dispar banii? Gaura din portofel poate fi reparata? Se pare ca raspunsul este da, iar marti exact asta faceti. Va revizuiti lista prioritatilor. De miercuri pâna vineri sunteti vesel, fericit: gasiti o metoda excelenta de a va exprima, si asta va ajuta enorm. In week-end, sunteti coplesit de melancolie. Incercati sa nu stati prea mult in compania unor persoane dominatoare.


Scorpion


Luni si marti, va simtiti ca un nou-nascut. Aveti in fata o noua lume. Natura exacta a acestei renasteri este relativ incerta, dar se poate spune ca o simtiti din plin miercuri. Desi nu sunteti debusolat, senzatia aceasta va da impresia ca rataciti fara tinta. Apoi, joi si vineri, sunteti deosebit de susceptibil la ideile mai putin obisnuite ale altora. Incepeti sa va dati seama despre ce este vorba in week-end. Faceti-va planuri, apoi incepeti sa le puneti in practica.


Sagetator


Visele dumneavoastra sunt o preocupare majora luni si marti, dar le puteti privi ca pe niste elemente instructive, valoroase, mai degraba decât ca pe unele care va distrag. Un subconstient activ va este benefic acum, ca si dorinta de a fi singur. Merge de minune, deoarece, de miercuri pâna vineri, sunteti oricum dar nu singur: lumea roieste in jurul dumneavoastra. Sâmbata si duminica, dati prioritate creativitatii.


Capricorn


Nu numai ca sunteti in relatii bune cu toti prietenii dumneavoastra si stati bine financiar si profesional, dar va si vedeti parca viitorul, roz si maret. Luni si marti sunt zile excelente pentru a lua decizii importante. Apoi urmeaza miercuri, inceputul unei adevarate nebunii. Mintea dumneavoastra e in plina activitate, iar disciplina, de care aveti atât de multa nevoie, nu e atât de usor de auto-impus. Va puteti astepta ca aceasta stare de lucruri sa dureze pâna vineri. In week-end, reveniti la starea de luni. Veti avea hotarârea de a actiona pentru a obtine ceea ce va doriti.


Varsator


Nu reusiti sa depasiti viteza intâi luni si mare parte din ziua de marti. Legatura cu sinele dumneavoastra profund va incetineste simtitor, mai ales deoarece va face sa va simtiti putin vulnerabil, desi nu aveti nici un motiv temeinic pentru asta. Ar fi bine sa faceti ceva util din punct de vedere social. De miercuri pâna vineri, starea de anxietate se diminueaza, ramânând doar o constientizare incântatoare a propriilor talente si scopuri. In plus, se intâmpla sa va aflati intr-o mare de oameni care ar fi fericiti sa discute cu dumneavoastra despre aceste lucruri. In week-end, intrati din nou in viteza intâi. E absolut normal.


Pesti


In loc sa inotati in ape intunecate, unde s-ar putea ascunde rechini la tot pasul, ce-ar fi sa optati pentru piscina pentru copii luni si marti? Alegeti sa ramâneti intr-un perimetru cunoscut. Intreaga saptamâna va va solicita atentia si concentrarea – de miercuri pâna vineri, o divergenta de opinii nu este sfârsitul lumii, ci o ocazie de a arata propria dumneavoastra perspectiva asupra lucrurilor.


Oricum, week-end-ul este relaxant. Un prieten va face o favoare pe care abia daca trebuie sa i-o cereti, ceea ce subliniaza prietenia dumneavoastra – atât afectiunea lui, cât si pe a dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS