10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Surferii aduc un tribut „vânatorului de crocodili“


Surferii australieni i-au adus un tribut inedit lui Steve Irwin, plutind pe valuri cu ajutorul unui crocodil gonflabil.


Potrivit site-ului Ananova, fotograful Stuart Gibson a avut ideea organizarii acestui eveniment, imaginile filmate in timpul cascadoriilor fiind postate pe site-ul www.stugibson.net. Australianul considera ca, pe lânga faptul ca a fost un ambasador excelent al Australiei, Irwin a fost „un surfer aproape nebun, dar desavârsit“. De asemenea, el sustine ca biologul adora valurile tasmaniene, astfel ca evenimentul a avut loc chiar in apropiere de insula.


„Toti participantii au constatat ca elementele de surf au iesit mai bine cu ajutorul crocodilului. Cred ca, in final, crocodilul a avut parte de cele mai bune valuri“, a declarat Gibson.


Oras-fantoma scos la licitatie


Un oras din Brazilia a fost scos la licitatie, cu tot cu biserica, aeroport, strazi si singurul sau locuitor. Pretul de pornire este 2.700.000 de dolari. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, oraselul Vila de Jaguara, din statul Minas Gerais, a fost fondat in 1971, când s-a inceput constructia unui dig de catre compania de electricitate Cemig si locuitorii lucrau toti in cadrul acestei intreprinderi. Acum, centrala este automatizata si conducerea Cemig a decis sa renunte la orasul-fantoma.


Kate Moss a acceptat sa devina doamna Doherty


Kate Moss a acceptat sa se marite cu Pete Doherty. Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, controversata vedeta, de 32 de ani, insista ca a fost atât de impresionata de lupta rockerului impotriva dependentei de droguri incât a decis sa-i devina sotie.


Un apropiat al fotomodelului britanic a declarat: „Kate a fost foarte miscata de atitudinea lui Pete fata de problemele cu care se confrunta. Ea il iubeste foarte mult si a dorit ca el sa renunte la droguri. Acum nu mai este nimic care sa le impiedice casatoria“.


Potrivit sursei citate, Doherty, de 27 de ani, a fost internat pentru mai mult timp in clinica de dezintoxicare Priory, din Londra.


Laetitia Casta – pentru a doua oara mama


Laetitia Casta a devenit pentru a doua oara mama. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, fostul topmodel francez, de 28 de ani, a nascut pe 21 septembrie un baietel ce a primit numele Orlando. Tatal micutului este Stefano Accorsi, de 35 de ani, care are o relatie cu artista de trei ani. Laetitia Casta este deja mama unei fetite, Sahteene, nascuta in timpul relatiei pe care aceasta a avut-o cu fotograful francez Stéphane Sednaoui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS