12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024

Horoscop

Berbec


Relatia cu partenerul este destul de solida in momentul de fata, astfel ca va veti indrepta atentia si catre cei din anturajul apropiat. Ati putea afla lucruri care va privesc personal.


Taur


Va veti schimba parerea despre o persoana pe care o credeati impotriva dumneavoastra. O simpla discutie cu aceasta va va crea alta imagine despre ea.


Gemeni


Chiar daca nu reusiti sa faceti nimic din ceea ce v-ati propus, ar fi bine sa nu va pierdeti rabdarea. Numai astfel veti reusi sa duceti lucrurile la final.


Rac


Incercati sa nu va asumati prea multe responsabilitati pentru ca riscati sa ramâneti cu treaba neterminata. Si nu promiteti nimanui mai mult decât puteti face pentru ca ati putea fi pus intr-o situatie jenanta.


Leu


Cu toate ca lucrurile nu ies asa cum va doriti si apropiatii va sfatuiesc sa renuntati in privinta unui proiect care nu da rezultate, veti continua.


Fecioara


Cineva cu care v-ati contrazis va va da in cele din urma dreptate. N-ar fi exclus ca astazi sa vi se ofere ocazii nebanuite de câstig sau avansare.


Balanta


Veti primi dovezi clare de afectiune din partea persoanei la care tineti. Ar fi deci mai bine daca ati lasa deoparte suspiciunile si i-ati acorda mai multa atentie.


Scorpion


Trebuie sa fiti foarte atent la hârtiile care vi se aduc la semnat. O greseala strecurata in acte v-ar putea crea numeroase probleme.


Sagetator


O zi plina de satisfactii de tot felul. Este bine insa sa evitati investitiile sau schimbarile, de orice natura ar fi ele. Vor fi vesti bune acasa si nu ar fi exclus sa participati la o petrecere sau la celebrarea unei aniversari.


Capricorn


Un detaliu care parea ascuns va iesi dintr-o data la lumina si datorita acestui lucru veti putea termina treaba mai repede decât ati prevazut.


Varsator


Sunteti poate prea melancolic si din cauza acestui lucru va veti simti singur. Ar trebui sa mai iesiti din casa sau cel putin sa va chemati prietenii in vizita.


Pesti


Tensiunea pe care o resimtiti la serviciu v-ar putea determina sa va certati cu colegii. Un prieten devotat care va apreciaza va va atrage insa atentia convingându-va sa aveti rabdare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS