5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Compensatii pentru lipsa de sex


Un tribunal din China a respins dosarul unei femei care a cerut compensatii pentru lipsa de sex. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, viata sexuala a lui Wei Suying, de 31 de ani, a fost ruinata in 2003, când sotul sau a suferit un accident la locul de munca, alegându-se cu disfunctii erectile. Recent, ea a inaintat o plângere la un tribunal din Shanghai, cerând o compensatie de 27.650 de dolari de la centrul comercial unde a avut loc accidentul. „Nu aveam nici macar 30 de ani atunci când sotul meu a suferit acest accident, care m-a privat de dreptul de a ma bucura de viata sexuala“, a declarat Wei. Cu toate acestea, judecatorii au respins cererea femeii intrucât legislatia din China nu defineste viata sexuala a unui individ ca fiind un drept protejat legal.


La 100 de ani, cel mai batrân angajat primeste o zi libera


Cel mai batrân angajat din Marea Britanie a primit o zi libera din partea firmei la care lucreaza, pentru a-si sarbatori cea de-a 100-a aniversare. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, mecanicul britanic, pe nume Buster Martin, spera ca va reusi sa ramâna in serviciu inca un sfert de secol. Acesta planuise initial sa-si sarbatoreasca ziua de nastere intr-un local din Londra, dar colegii sai l-au convins sa accepte o invitatie pe stadionul „Stamford Bridge“, unde va primi cadou un tricou cu inscriptia „Buster 100“. Potrivit publicatiei Daily Mirror, britanicul a iesit la pensie in urma cu trei ani, dar dupa numai trei luni a revenit la serviciu pentru ca se plictisea.


Meci de fotbal suspendat din cauza unei fantome


Un meci de fotbal din Costa Rica a fost suspendat din cauza prezentei pe teren a unei fantome. Dupa cum informeaza Libero.it, partida a avut loc intre Saprissa si Real Esteli. Conducerea echipei locale a decis suspendarea meciului, dupa ce pe terenul de joc a aparut figura misterioasa a unei femei cam de 30 de ani, imbracata in alb, care se plimba tacticos pe gazon. Organizatorii au cerut imediat tuturor celor prezenti sa paraseasca terenul de joc. De altfel, numarul lor nu era tocmai mare, având in vedere ca meciul se disputa cu portile inchise. Printre cei care au parasit incinta stadionului s-a aflat si fantoma care a disparut imediat, profitând ca una dintre portile laterale era deschisa.


Clinica pentru dependentii de jocuri de noroc


Specialistii italieni au ajuns la concluzia ca jocurile de noroc creeaza dependenta la fel ca alcoolul si drogurile. Cei care nu isi dau seama la timp de pericol pot cadea cu usurinta in patima acestui viciu, care are acelasi mecanism ca si consumul abuziv de bauturi alcoolice sau droguri. Cel putin aceasta este concluzia la care a ajuns Luigi Janiri, care a analizat psihicul pariorilor. Pentru a veni in ajutorul jucatorilor, la Roma s-a deschis prima clinica pentru cei care doresc sa scape de acest viciu.


Angela Merkel – cea mai puternica femeie din lume


Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost desemnata de prestigioasa revista Forbes cea mai puternica femeie din lume. Angela Merkel, care pâna acum nu a fost niciodata mentionata in acest clasament, a devansat-o pe Condoleezza Rice, secretarul de stat american. Ultimul loc pe podium este ocupat de vicepresedintele chinez, Wu Yi. Prezentatoarea americana Oprah Winfrey a coborât pe locul 14 in clasament.


Kate Moss – goala in The Sun


La aproape un an dupa ce a aparut in tabloidul britanic prizând cocaina, Kate Moss reapare in paginile cotidianului, intr-o ipostaza cu totul diferita. Moss apare in pagina a treia a tabloidului, in locul dedicat tinerelor ce pozeaza in ipostaze sexy. La fel ca si predecesoarele sale, modelul pozeaza topless, purtând doar o palarie de pirat si o pereche de chilotei colorati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS