5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCostumele de baie sunt la mare cautare

Costumele de baie sunt la mare cautare

O data cu deschiderea sezonului estival, a inceput si febra cumparaturilor. Tinerii sunt interesati de noile modele de costume de baie. Magazinele din Craiova au expus de ceva timp in vitrine modele diferite de costume de baie.


A sosit vremea vacantelor si toata lumea cauta oferte tentante pentru un concediu de neuitat. Agentiile de turism va ofera diferite variante de a va petrece concediul la malul marii si nu mai ramâne decât sa va „costumati“ corespunzator si sa va simtiti cât mai bine alaturi de cei dragi in concediu.


Când vreti sa achizitionati un costum de baie, trebuie sa tineti cont nu numai de atuurile pe care acesta le ofera, ci si de preturile la care le puteti gasi in magazine. In Craiova nu ar trebui sa va faceti probleme ca nu veti gasi un costum de baie corespunzator ultimelor tendinte din moda. Ofertele magazinelor sunt foarte generoase si tentante. Pentru barbati, acest lucru se dovedeste a fi foarte usor, pentru faptul ca tendintele au ramas aceleasi. Un slip cu o croiala clasica o sa fie mereu la moda. Daca nu va satisface slipul clasic, puteti opta pentru un model tip boxer care este foarte elegant, dar nu mai putin atragator decât alte modele. Pretul costumelor de baie barbatesti este cuprins intre 25 si 40 RON.


In ceea ce le priveste pe reprezentantele sexului frumos, nu orice costum de baie vine ca turnat pe orice silueta. Din aceasta cauza, din ce in ce mai multe colectii de costume de baie va lasa libertatea de a alege dintr-o multitudine de stiluri. Mai mult, se obisnuieste ca partea de jos sa se cumpere separat de sutien, dar sa formeze un tot unitar.


Costumele de baie cu slip cu talie semijoasa, care ascund mici imperfectiuni ale taliei, pastrând linia slipului clasic, si sutien cu cupele in forma de triunghi potrivit atât pentru o silueta subtire, cât si pentru forme mai pline se gasesc in magazin la pretul de 50 RON.


Imprimeuri florale


„Unele dintre cele mai cautate costume de baie sunt cele din doua piese, dintr-un slip cu talie inalta si sutien cu cupele in forma de triunghi. Aceste modele de cupe sunt si cele mai provocatoare. Se gasesc in magazine incepând de la 35 RON, dar pot ajunge si la 80 RON, in cazul celor de firma“, a declarat Irina, una dintre vânzatoarele unui magazin cu articole sportive.


Sutienul-maiou este revelatia acestei veri, are o nota sport, dar pastreaza tendinta de costum deux-pieces. Acesta poate ascunde cu usurinta micile defecte. Pretul pentru acest articol variaza intre 40 si 60 RON.


Sortul baietesc, care la fel ca sutienul-maiou poate acoperi cu usurinta micile imperfectiuni (eventuale urme de celulita de care damele se feresc atât de mult), este la moda in aceasta vara. Acesta este perfect pentru o partida de volei pe plaja sau jogging. Sortul se poate asorta foarte usor cu sutienul-maieu, iar pretul ajunge pâna la 35 RON.


Costumele intregi sunt destinate in general doamnelor si domnisoarelor care nu obisnuiesc sa mearga frecvent la fitness. Aceste costume au preturi de aproximativ 30 RON. Materialele din care sunt confectionate costumele de baie sunt in general poliamida si lycra, iar culorile sunt vii si cu cât mai multe imprimeuri florale.


Pentru cele mai pretentioase dintre doamne exista costume de baie de firma. Pretul acestora este de 150 – 200 RON, in unele cazuri chiar mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS