9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicatura de cunoastere

Picatura de cunoastere

Daca o statuie reprezinta o persoana pe un cal care are picioarele din fata ridicate, aceasta semnifica faptul ca persoana respectiva a murit in razboi. Daca doar unul dintre picioarele din fata ale calului este ridicat, inseamna ca persoana a murit in urma unei rani suferite in razboi, iar daca toate cele patru picioare ale calului sunt pe sol, inseamna ca persoana a murit din cauze naturale.


Costumele antiproiectil, iesirile in caz de incendiu, parbrizele si imprimantele laser au un lucru in comun. Toate au fost inventate de femei.


Crocodilul nu poate scoate limba.


Numele „Jeep“ deriva din abrevierea expresiei „General Purpose“ (GP).


In vechiul Babilon, tatal miresei era obligat sa-l aprovizioneze zilnic, timp de o luna, pe ginere cu „mied“ (vin de miere). De aici provine celebra „luna de miere“, cunoscuta si astazi.


In vechea Anglie nu se putea face sex fara autorizare din partea regelui. Când se dorea aducerea pe lume a unui copil, se cerea permisiunea regelui care le dadea celor interesati o placa, iar aceasta se atârna la usa in timpul practicarii sexului. Pe ea era scris „F.U.C.K.“ (Fornication Under Consent of the King).


In Scotia, când se inventa un joc nou pentru barbati, acesta se numea „Gentlemen Only Ladies Forbidden“ (G.O.L.F.).


O vaca poate urca scarile, insa nu le poate cobori.


In anul 1987, American Airlines a economisit 40.000 de dolari, extragând o maslina din fiecare dintre salatele care erau servite pasagerilor de la clasa I.


Elefantii sunt singurele animale care nu pot sari.


Lui Thomas Alva Edison ii era frica de intuneric.


Cervantes si Shakespeare au murit in aceeasi zi, pe 23 aprilie 1616.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS