16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlunecare de teren pe o stradă din Cluj-Napoca. Zona a fost închisă traficului

Alunecare de teren pe o stradă din Cluj-Napoca. Zona a fost închisă traficului

O alunecare de teren s-a produs vineri noapte pe o stradă din Cluj-Napoca. A fost afectată una dintre benzi, pe o lungime de 20 de metri. Traficul auto a fost restricţionat, iar zona este monitorizată.

Alunecarea de teren care s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca.

”La faţa locului s-a alocat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat că a fost afectată una dintre benzile de mers a carosabilului, pe o lungime de aproximativ 20 de m. Totodată, s-a anunţat Poliţia Locală şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje şi personal de specialitate la evenimentul respectiv”, a transmis ISU Cluj.

Ca măsură de siguranţă a fost restricţionat traficul auto pe strada Uliului. Echipajul ISU Cluj a rămas la supraveghere, alături de echipaje ale Poliţiei Locale şi personal al SVSU Cluj-Napoca, pentru a evalua dacă alunecarea de teren avansează.

Conform presei locale, o bucată din strada Uliului din Cluj-Napoca s-a surpat miercuri dimineață, iar autoritățile locale au intervenit de urgență și au turnat un strat de asfalt.

Citește și:  Adolescent lovit de mașină când trecea strada regulamentar, cu trotineta

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS