Acasă Magazin Tocanita de vita cu ardei, morcovi si cartofi

Tocanita de vita cu ardei, morcovi si cartofi

-

Un dejun usor si extrem de gustos preparat din carne frageda si picanta, servita cu salata verde proaspata, sos de hrean, morcovi si felii de mamaliga. Timp de gatit: 30 min.


Ingrediente:


-2 linguri ulei de masline;


-1 ceapa, taiata rondele;


-1 ardei gras rosu, taiat fâsii;


-1 morcov, taiat fâsii;


-4 catei de usturoi, taiati felii;


-1 ardei iute, curatat de seminte si tocat marunt;


-1 lingura cimbru tocat;


-600 g cartofi fierti si taiati cuburi;


-1 conserva carne de vita de circa 400 g


Mod de preparare:


Intr-un vas larg, neadeziv se incinge uleiul in care se pune ceapa si ardeiul gras. Se prajesc legumele la foc mare pâna când se rumenesc bine (timp de circa 5 minute). Dupa aceea se adauga usturoiul, ardeiul iute si cimbrul. Se pun cartofii si se continua mentinerea vasului pe foc timp de 10 minute, pâna când cartofii incep sa se rumeneasca. Ultima data se adauga carnea si se mai tine pe foc circa 2-3 minute.


Pofta buna!

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care recompensele, favorurile şi banii obținuți de la locul de muncă alcătuiesc tema principală. Puteţi primi mici...