18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinEleganta „Cavaliere“ pentru craioveni

Eleganta „Cavaliere“ pentru craioveni

Domnii care vor sa treaca in noul an imbracati elegant pot asorta unui costum clasic fie un brâu si un papion, fie o vesta cu lavaliera.


In general, barbatilor nu le place sa mearga la cumparaturi. Daca pentru femei este o adevarata placere sa colinde magazinele in cautarea unor haine care sa le completeze garderoba (care oricum nu va fi niciodata completa!), pentru domni este un calvar numai sa-si arunce privirea peste toate ofertele unui raion.


Ea cauta haine pentru el


De obicei, a merge la cumparaturi pentru un barbat este echivalent cu a insfaca primul articol vestimentar care le iese in cale si de care stiu ca au nevoie, fara sa mai tina seama de mici detalii precum culoare, design sau marca (uneori nici marimea nu reprezinta un criteriu de alegere, important este sa-l incapa, chiar daca se intâmpla sa fie cu un numar, doua mai mare decât marimea pe care el o poarta la pulovere). In acest context nici nu este de mirare ca, resemnate, tot mai multe doamne au inceput sa cumpere haine pentru partenerii lor.


„Desi aici este un magazin unde se comercializeaza doar haine pentru barbati, tot femeile sunt cele care vin sa cumpere. Sotiile stiu ce marime poarta sotul si vin, se uita si cumpara fara ca el sa fie de fata. Se intâmpla insa sa vina si cupluri, dar mai rar vad barbati singuri la cumparaturi“, a spus Daniela Leuca, vânzatoare la „Cavaliere“. Chiar daca isi rapesc din timpul lor liber pentru a alege hainele potrivite pentru partener, exista si avantaje când o doamna achizitioneaza imbracamintea sotului. Va putea sa-i impuna un stil fara ca el sa-si dea macar seama. In plus, nu va risca niciodata sa apara la o petrecere ea imbracata elegant si el intr-o tinuta sport.


Se poarta brâul


Craiovencele grijulii au inceput inca din primele zile ale lunii decembrie sa aleaga tinuta partenerului pentru seara de Revelion.


„Când aleg imbracamintea sotului, doamnele cauta culori si modele care sa se asorteze cu toaleta dumnealor pentru petrecerea de Revelion“, a precizat Daniela Leuca. La „Cavaliere“, costumele respecta linia clasica, accesoriile fiind cele care pot da o nota distincta.


Pentru a fi in ton cu ultimele tendinte ale modei, domnii pot opta intre un set cu brâu, batistuta si papion sau o vesta cu lavaliera. Ideale pentru domnii care vor sa mascheze un abdomen nu tocmai plat sunt vestele. Camasile cu manseta pentru butoni sau cele cu guler pentru papion pot fi folosite atât pentru ocazii festive, cât si pentru tinuta zilnica, in cazul domnilor care se imbraca elegant. In ceea ce priveste culorile, se pare ca barbatii au renuntat la conceptia conform careia trebuie sa poarte numai nuante sterse sau inchise.


„Barbatii au inceput sa poarte culori precum roz, lila, verde, dar nu in nuante tipatoare, ci mai dulci“, a precizat Daniela Leuca. Asa ca, de Revelion, ca sa aiba noroc anul viitor, barbatii pot purta o camasa rosie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS