14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

Scurte stiri

La plimbare cu un glont in cap


Brazilianca Florence Kanto se uita linistita la televizor, când un glont ratacit i-a intrat in cap pe lânga ureche. In loc sa isi piarda cunostinta sau chiar viata, batrâna de 60 de ani a plecat linistita la spital, in speranta ca medicii ii vor scoate glontul. „Glontul a intrat cu o viteza foarte mica in capul femeii si a nimerit un loc «extrem de favorabil», astfel ca pacienta nu a simtit nici o durere. Aceasta este o minune veritabila de Craciun“, a declarat un purtator de cuvânt al spitalului. Batrâna si-a petrecut noaptea sub supravegherea medicilor, iar a doua zi ea a fost alaturi de familia sa, la traditionala masa de Craciun.


A inghitit un telefon mobil


O americana de 24 de ani, din Blue Springs, din centrul Statelor Unite, a inghitit un telefon mobil in urma unei dispute cu iubitul ei, informeaza site-ul Yahoo!News.


Politistii au primit vineri un telefon de la un barbat care le-a explicat ca iubita sa nu mai poate sa respire. Agentii sositi la fata locului au constatat ca tânara avea un telefon mobil in gât. „El voia telefonul, iar ea nu voia sa i-l dea, asa ca l-a inghitit. L-a bagat pe tot in gura, ca sa nu i-l poata lua“, a explicat sergentul de politie Steve Decker.


Tânara, a carei identitate nu a fost data publicitatii, a fost spitalizata. De asemenea, nu a fost furnizata nici o informatie cu privire la starea ei de sanatate, iar politia a inchis ancheta.


„Este prima data când aud asa ceva“, a explicat Decker, care a adaugat: „Nu stiu despre ce fel de telefon mobil era vorba“.


Pink Floyd – cea mai buna trupa rock din toate timpurile


Pink Floyd este cea mai buna formatie rock din toate timpurile, in opinia ascultatorilor postului britanic de radio Planet Rock. Dupa cum informeaza Krone.at, formatia, care s-a reunit pentru prima data dupa 24 de ani in luna iulie, cu ocazia megaconcertului Live 8, a depasit in topul popularitatii alti monstri sacri ai muzicii rock, precum Led Zeppelin, Rolling Stones sau The Who. La sondaj au participat peste 58.000 de ascultatori, care si-au dat votul si unor formatii precum AC/DC, U2, Guns N’ Roses, Nirvana, Bon Jovi, care ocupa urmatoarele pozitii in Top Ten. In cadrul aceluiasi sondaj, anii ’70, perioada in care au activat multe dintre formatiile mentionate, au fost desemnati „era de aur a muzicii rock“, pe locul doi clasându-se anii ’60, anii de glorie ai legendarilor Beatles.


Mariah Carey a refuzat opt blanuri de la un admirator rus


Desi in mod obisnuit solista americana Mariah Carey accepta cadourile de la admiratori, diva a demonstrat ca iubirea sa pentru animale este mai presus de orice. Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, Mariah a refuzat opt blanuri costisitoare, ce i-au fost trimise de un om de afaceri rus, mare admirator al solistei americane. Din câte se pare, vedeta a trimis blanurile la organizatia People for the Ethical Treatment of Animals (Peta) din New York, care lupta impotriva maltratarii animalelor. Reprezentantii organizatiei au anuntat ca intentioneaza sa foloseasca blanurile pentru un spectacol scolar, care are drept tema braconajul ursilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS