23.1 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024

Scurte stiri

Ceasurile – interzise in bancile britanice


Ceasurile plasate in sucursalele bancii NatWest din Marea Britanie au fost indepartate, autoritatile incercând in acest fel sa scape de „bombanelile“ clientilor nemultumiti ca trebuie sa astepte prea mult la casa. Dupa cum informeaza tabloidul britanic The Sun, surse din cadrul personalului din banci afirma ca noua masura a fost adoptata in incercarea de a scapa de reclamatiile clientilor in legatura cu timpul indelungat pe care il petrec la casa inainte de a-si rezolva problemele. Decizia face parte dintr-un plan mai amplu, in cadrul caruia au fost indepartate orologiile din mai multe banci londoneze. „Daca oamenii isi petrec prea mult timp la casa, ei devin foarte irascibili. Cu un ceas acolo ne era dificil sa ii calmam si sa nu le dam dreptate. Acum, ca aceste ceasuri nu mai exista, le este mai greu sa se plânga“, a spus un angajat.


Femeile irosesc patru ani din viata la telefon


In medie, reprezentantele sexului frumos isi petrec patru ani si noua luni din viata vorbind la telefon. Dupa cum informeaza cotidianul german Bild, aceste concluzii au fost date publicitatii de oamenii de stiinta britanici, care, in urma unui studiu, au ajuns la concluzia ca barbatii nu sunt chiar asa de vorbareti ca semenele lor „cu fusta“, ei petrecând la telefon cu 18 luni mai putin decât o femeie. Potrivit datelor cercetatorilor britanici, femeile efectueaza de-a lungul vietii lor, in medie, 288.000 de apeluri telefonice, cu 11.000 mai mult decât reprezentantii sexului tare. Temele preferate in timpul conversatiilor telefonice sunt mai ales dragostea, familia si moda. Conversatiile telefonice private, care dureaza in medie zece minute, sunt de doua ori mai lungi decât telefoanele date in interes de serviciu. Exista insa un capitol la care reprezentantii celor doua sexe nu se diferentiaza, si anume când vine vorba de un pretext pentru a pune capat convorbirii. Atât femeile, cât si barbatii prefera mai ales doua scuze: clasica „suna la usa“ si mai putin asteptatul „Scuze, am nevoie urgenta la toaleta“.


Carmen Electra ii da sfaturi lui Britney Spears


Carmen Electra i-a dat câteva sfaturi cântaretei Britney Spears, a carei casnicie traverseaza o perioada de criza. Dupa cum informeaza site-ul showbizz.net, Carmen Electra a declarat la Las Vegas, unde a asistat la festivitatea de decernare a premiilor Billboard, ca este inutil ca Britney sa incerce sa repare ceva care s-a stricat, pentru ca de cele mai multe ori sansele de reconciliere sunt aproape nule. „Sa intoarca pagina si sa nu mai piarda timpul. Sa-si refaca viata“, a spus Electra, subliniind ca greseala este umana si ca nimeni nu se afla la adapost de un esec sentimental. Spears trebuia sa participe la gala de decernare a premiilor Billboard, insa a renuntat in ultimul moment, fara a oferi vreo explicatie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS