9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO islandeza studenta la antropologie - Miss World 2005

O islandeza studenta la antropologie – Miss World 2005

Miss Islanda, Unnur Birna Vilhjalmsdottir, de 21 de ani, a fost aleasa Miss World 2005. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, finala concursului s-a desfasurat sâmbata in insula Hainan din sudul Chinei.


Vilhjalmsdottir este studenta la antropologie si viseaza sa urmeze dreptul. Ea le-a devansat pe adversarele sale Miss Mexic, Dafne Molina Lona, si Miss Porto Rico, Ingrid Marie Rivera Santos.


„Este minunat, cu adevarat minunat. A fost o noapte incredibila. Nu ma gândeam sa câstig. A fost o mare surpriza“, a declarat cea care a primit titlul de cea mai frumoasa femeie din lume.


Noua Miss World este pasionata de dans si pian. Ea a reusit sa câstige cel mai important concurs de frumusete din intreaga lume, unde in anul 1983, mama sa, Unnur Steinsson (Miss Islanda 1983) nu a reusit sa obtina marele titlu, desi s-a clasat printre ultimele cinci finaliste. Birna este o fire foarte energica si a lucrat in acesta vara ca politista intr-un aeroport. Motoul sau in viata il reprezinta fraza „Esti ceea ce faci!“.


Opt foste frumuseti au format juriul


In cadrul unei ceremonii in care nu au lipsit rochiile de seara, paietele si zâmbetele de circumstanta, Miss World a fost desemnata de un juriu format pentru prima data in istorie din opt foste laureate. Presedinta juriului a fost Miss World 1953, frantuzoaica Denise Perrier Lanfranchi.


„In 1953, eram doar 12, azi este plin de fete frumoase“, a declarat Lanfranchi, la finalul celei de-a 55-a editii a concursului mondial de frumusete, care s-a desfasurat pentru al treilea an consecutiv in localitatea Sanya. Peste doua miliarde de telespectatori din intreaga lume au urmarit transmisia evenimentului. Peste 100 de concurente au participat la acesta editie a concursului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS