17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

IA TE UITA!

PRO Cinema ora 22.00


Comedie – 2001


Regia: Harald Zwart


In rolurile principale: Michael
Douglas, Liv Tyler, John Goodman


Totul se petrece in barul McCool’s… Randy (Matt Dillon) lucreaza aici ca barman. Avocatul Carl (Paul Reiser) este un client vechi, care ramâne in bar, mult dupa ora inchiderii. Detectivul Dehling (John Goodman) a investigat odata o crima, care s-a petrecut aici. Oare acel tragic eveniment leaga destinele acestor barbati? Poate. Dar, cu siguranta, nu intr-o asemenea masura ca pasiunea pentru frumoasa Jewel (Liv Tyler).


Totul a inceput intr-o noapte la Mc Cool’s… Trei barbati au intâlnit o femeie uimitor de frumoasa, care ascundea un secret. Inainte ca noaptea sa se termine, Jewel devine universul celor trei singuratici. Unul isi uita sotia (decedata), altul isi paraseste sotia (in viata), iar al treilea se muta cu Jewel. „Sex si violenta intr-o singura noapte… e putin prea mult!“ Dar cu o femeie ca Jewel finalul e imprevizibil. Problemele pe care le creeaza ea sunt mai mult decât merita acesti barbati, iar ceea ce-si doreste Jewel e mai mult decât ii pot oferi cei trei.


O poveste tumultoasa, vazuta din trei unghiuri diferite, care pâna la urma se contopesc intr-o comedie neagra, sexy, alerta. „O noapte la Mc Cool’s“ este filmul de debut al regizorului Harald Zwart, dar si primul proiect al companiei de productie „Further Film“, firma ce ii apartine lui Michael Douglas. Filmul ii este dedicat scenaristului Stan Seidel, care a murit in timpul filmarilor, de o complicatie a bolii Crohn.


Filmul a fost notat pe site-ul de specialitate cu 6,2, ceea ce-l claseaza printre pelicule pe care ai dori sa le urmaresti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS