24.6 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinViena - preferata de olteni pentru Revelion

Viena – preferata de olteni pentru Revelion

In ultima vreme, tot mai multi români aleg destinatii peste hotare pentru petrecerea Revelionului, in defavoarea statiunilor autohtone.


Craiovenii s-au ocupat din timp de gasirea unei destinatii turistice pentru petrecerea noptii dintre ani, interesând-se de ofertele agentiilor de turism din Banie. Dupa cum spune Mihaela Enache, angajata a agentiei de turism Mapamond, nici anul acesta craiovenii nu s-au ferit sa analizeze cu atentie oferta agentiei referitoare la destinatii de peste hotare, Viena fiind, si datorita pretului sejurului (in perioada 28 decembrie – 3 ianuarie) de 299 de euro si 330 RON, cu plecare din Craiova, si datorita frumusetii capitalei austriece, unul dintre orasele europene cu cea mai mare cautare printre cei care doresc sa petreaca un Revelion de neuitat.


Nu au fost uitate nici destinatiile turistice exotice precum Dubai (pretul unui sejur de sapte zile pentru o persoana fiind de 1.265 de euro plus 300 RON), Maroc (cu circuitul oraselor imperiale Casablanca – Marrackech – Fes – Meknes – Rabat), Egipt (croaziera pe Nil), Malta si Grecia.


Revelion in România


Pentru România, agentia Mapamond pune la dispozitie sejururi in statiunile de pe Valea Prahovei – Predeal (la Belvedere oferta este patru nopti plus una gratis, mic dejun inclus, cina de Revelion, mese – tichete valorice la pretul de 1.220 RON/persoana in camera dubla), Busteni, Sinaia si Poiana Brasov – la hoteluri de doua, trei si patru stele, la preturi care variaza intre 550 RON (fara cina de Revelion) si 3.290 RON/persoana (la hotelul Miraj din Poiana, cotat cu patru stele).


Daca doriti sa va petreceti Revelionul in tara, puteti analiza si ofertele care exista atât la hoteluri, cât si la pensiuni in statiunile Cheia, Balvanyos, Covasna, Voineasa, Bran, Paltinis, Durau, Piatra Neamt, Cheile Butii, Sovata, Baile Govora, Baile Felix, Baile Herculane, Tusnad si Olanesti, Slanic Moldova, Bazna, Mamaia, Maramures si Gura Humorului. In aceste statiuni, preturile unui sejur (de trei, patru, cinci, sapte sau noua nopti) pornesc de la 530 RON/persoana (trei nopti la Govora) si ajung la 1.979,89 RON/persoana (noua nopti la Bran).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS