5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBarbatii - la cumparaturi pentru femei

Barbatii – la cumparaturi pentru femei

Lista de cumparaturi pentru Craciun este completa si chiar ati revazut-o de doua ori. Unele sunt decente, alte mai indraznete.


Acum, sarcina se complica, pentru ca doriti sa gasiti cadoul ideal pentru fiecare persoana de pe lista. V-ar placea sa oferiti o piesa de lenjerie intima, dar va lipseste curajul. Nu va fie teama! Nu veti fi considerati maniaci sau perversi când veti intra intr-un magazin pentru femei. Numerosi barbati cumpara lucruri frivole pentru femei.


Primul sfat: mergeti linistiti la cumparaturi! Chiar daca furoul, tanga sau sutienul nu fac parte din vocabularul vostru, va veti descurca dupa ce veti vizita putin magazinul de lenjerie intima.


Daca este nevoie, apelati la ajutorul vânzatoarei. Ea va sti sa va indrume si sa va ajute sa alegeti exact ce va trebuie. Amintiti-va insa: cu cât aveti mai multe informatii despre marimile persoanei iubite si despre tipul de lenjerie preferat, cu atât va fi mai simplu sa gasiti obiectul dorit.


Al doilea sfat: cumparati dupa gustul ei! Lasati gusturile voastre deoparte si alegeti ceva pe stilul persoanei iubite. Daca va veti indeparta de preferintele ei, veti putea avea surpriza neplacuta sa lase cadoul pe undeva printr-un sertar si sa nu-l poarte niciodata. Ca sa evitati aceasta drama, va propunem câteva idei pentru a intelege daca ele corespund personalitatii femeii din viata voastra.


Pentru femeia clasica: oferiti-i un articol de lux care sa nu va ruineze. Pijamaua din satin este cadoul cel mai indicat. Aceasta alegere are mult succes in fiecare an.


Pentru femeia romantica: alegeti o piesa din matase vaporoasa, cu broderii si decolteuri largi.


Culorile la moda – negru, rosu si albastru


Daca nu va cunoasteti foarte bine partenera, nu va aruncati sa cumparati ceva prea impopotonat, cu paiete, sau sutiene greu de purtat. Anul acesta, culorile la moda tind spre negru, rosu, albastru. Daca ezitati asupra culorii, cu un alb murdar sau fildesiu nu o veti da in bara niciodata.


Pentru cea careia ii place sa doarma: indragostita de bumbac? Alegeti materiale confortabile, moi, pufoase. Pantalonii cu motive amuzante si originale, precum pinguini, fulgi de nea, stele si mazare, sunt un cadou care nu da gres niciodata. Nu va ramâne decât sa-l alegeti si sa adaugati un accesoriu: papuci, sosete, o ceasca de ciocolata…


Pentru a nu gresi in alegerea cadoului pentru persoana iubita, ar fi bine sa testati „terenul“ inainte de a pleca la cumparaturi.


Orice femeie, oricât de pretentioasa ar fi, s-ar simti magulita daca ar primi cadou o poseta, un colier sau o editie princeps.


In fine, pentru cei care sunt mai debusolati ca la inceput, un halat de baie din bumbac sau velur, o pijama si un ursulet de plus vor cuceri inima femeii iubite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS