15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFiecare camera cu parfumul ei

Fiecare camera cu parfumul ei

Stiati ca parfumul este unul dintre „ingredientele“ dominante pentru a creea o ambianta perfecta? Fiecare camera a locuintei noastre are propria utilitate, mobilierul specific si bineinteles propriul parfum.


Intrarea – este cea care ofera prima impresie in ceea ce priveste casa sau apartamentul dumneavoastra. Este indicata folosirea unui deodorant de camera tonic care sa dea impresia de prospetime si vivacitate (feriga, iarba, citrice).


Salonul – pentru aceasta camera sunt de preferat parfumurile usoare, care ajuta spiritul sa se destinda. Toate deodorantele sau lumânarile cu parfum de flori sunt binevenite (iasomie, trandafir, margaritar).


Biroul – aprinderea unei lumânari sau a unui betisor parfumat poate constitui un ritual specific inainte de a va apuca de lucru. Pentru incaperea dotata in general cu un mobilier sobru, biblioteci, birouri si etajere este recomandat un parfum condimentat (piele, santal, chihlimbar)


Dormitorul – sunt indicate parfumurile usoare si lejere, nu foarte puternice, care au un efect relaxant (flori de portocal, lavanda)


Bucatarie – nu este indicata folosirea nici unui deodorant ambiental sau lumânari parfumate, deoarece parfumul acestora va poate impiedica sa savurati aroma mâncarurilor pregatite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS