22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPicatura de cunoastere

Picatura de cunoastere

• Când Uranus este retrograd, surprizele neplacute pot fi mai grave. Cresc neintelegerile, agitatia, conflictele, stresul. Uranus este retrograd aprox. cinci luni pe an.


• Uranus face turul zodiacului in 84 de ani, deci traverseaza o zodie in sapte ani.


• Când Neptun este retrograd, individul este mai confuz. Cresc iluziile, sperantele desarte, scade capacitatea de a intelege realitatea corect. Neptun este retrograd aproximativ sase luni pe an.


• Neptun face turul zodiacului in 164 de ani, deci traverseaza o zodie in 13-14 ani.


• Când Pluto este retrograd, problemele pot fi mai mari decât de obicei. Schimbarile pot fi grave, surprizele neplacute, crizele majore, conflictele exagerate, totul poate scapa de sub control mai repede decât in restul perioadelor. Pluto este retrograd aproximativ sase luni pe an.


• Momentul nasterii – pe baza caruia este intocmita harta cerului – este considerat ora, minutul si secunda in care nou-nascutul devine autonom, respira singur, scoate primul strigat, mai precis in momentul taierii cordonului ombilical. Nu conteaza modalitatea in care copilul s-a nascut (prematur, cezariana, nastere normala etc.), ci se ia in consideratie doar ora si minutul in care legatura dintre mama si fat s-a rupt.


• Cele „trei ceasuri rele“ din cadrul zilelor de marti si sâmbata au explicatii astrologice? In astrologia orara, zilele de marti si sâmbata contin trei ore planetare guvernate de Saturn, considerata cea mai dificila planeta de pe cer. De fapt, oricare alta zi din saptamâna contine „ceasuri rele“. In fiecare zi, lui Saturn ii revin câte doua ore planetare, doar in zilele de marti si sâmbata exista trei ore ale lui Saturn, considerate a fi cele „trei ceasuri rele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII