12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024

Stiri

Nunta la Zoo


Femela panda Lin Hiu si partenerul sau Chuang Chuang au devenit oficial un cuplu. Dupa cum informeaza Krone.at, cei doi panda, care sunt unul dintre principalele obiective turistice din Thailanda, si-au jurat iubire eterna la Gradina Zoologica Chiang Mai. Pentru a mari profiturile parcului, administratia locala a organizat o ceremonie matrimoniala in toata regula pentru cei doi ursuleti, la nunta fiind prezente sute de persoane. Acum nu ramâne decât ca fericitul cuplu sa „se puna pe treaba“ si sa aiba cât mai repede copii. Acest lucru este insa destul de dificil, având in vedere ca in captivitate, ursii panda isi pierd pofta de sex. Pentru a-i mobiliza pe ursi sa treaca la actiune, ingrijitorii le prezinta materiale video din care panda pot afla cum isi pot petrece in mod cât mai placut noaptea nuntii.


Crocodil pe post de perna


Un barbat din Thailanda sustine ca crocodilul sau este atât de blând, incât il foloseste pe post de perna.  Dupa cum informeaza Ananova, comerciantul de cafea Prayoon Thongjorn a cumparat reptila, pe nume Ai Khang, de la o ferma de crocodili, in urma cu sase ani. El afirma ca Ai Khang este un „câine de paza“ perfect, pentru ca eventualii intrusi nu au nici cea mai mica idee cât de blând este. Thongjorn, de 43 de ani, marturiseste ca doarme impreuna cu fiul sau si cu crocodilul sub aceeasi plasa de tântari, fara a-si face griji ca animalul i-ar putea ataca. Potrivit sursei citate, Ai Khang consuma doua kilograme de carne la doua zile, astfel ca nu are nici un motiv sa fie agresiv. Thailandezul se gândeste sa ii aduca prietenului necuvântator si o partenera si astfel sa rezolve problema pernelor din casa.


Celular de un milion de dolari


Cel mai scump telefon celular din lume va fi realizat in Austria. Dupa cum informeaza Krone.at, Peter Aloisson lucreaza de ani buni la acest proiect, care va fi realizat de un producator german de mobile.  Celularul este realizat diin aur pur si este impodobit cu 2.850 de diamante . Cum era si de asteptat, pretul este pe masura. Luxosul obiect poate fi achizitionat pentru un milion de dolari. Aloisson spune ca la cererea clientului, poate realiza maximum trei telefoane pe an. „Stiam ca telefonul mobil este o parte a vietii cotidiene si, la fel ca pentru toate lucrurile ce fac parte din viata cotidiana, cum ar fi ceasurile sau acele de cravata, si pentru mobile trebuie sa existe versiuni de lux“, a spus austriacul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS