14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Stiri

Sobolan prajit si condimentat intr-o punga cu chips-uri


Trei barbati din Rusia au cerut daune morale in valoare de un milion de lire sterline dupa ce au descoperit cadavrul unui sobolan intr-o punga cu chips-uri. Dupa cum informeaza Ananova, un reprezentant al Centrului Sanitar din Moscova (CSM) a precizat ca cei trei barbati, ale caror nume nu au fost date publicitatii, au sesizat prezenta sobolanului in punga pentru ca nu au mai suportat mirosul intepator. Alt indiciu a fost gustul foarte ciudat al chips-urilor.


Credinta in Dumnezeu a impiedicat o echipa din Croatia sa ajunga in Liga Campionilor


Un cunoscut jucator de fotbal croat sustine ca echipa sa a pierdut meci dupa meci din cauza credintei sale in Dumnezeu. Dupa cum informeaza Ananova, Goran Granic, fundas al echipei Hajduk Split, a fost supus unei serii de critici acide, in ultima perioada, pentru ca refuza sa-si mai placheze oponentii in timpul meciurilor. Granic a marturisit ca in spatele acestei schimbari se afla credinta sa in catolicism. El a declarat ca Dumnezeu a creat fotbalul pentru relaxare, astfel ca nu i-ar placea ca jucatorii sa comita faulturi dure asupra jucatorilor din echipa adversa. Desi este convins ca ar fi putut asigura calificarea echipei sale in Liga Campionilor, in acest sezon, fundasul a precizat ca prefera sa piarda decât sa mai comita faulturi.


O biserica isi cumpara club de strip-tease


Proprietarul unui club de stip-tease din Ohio spune ca se gindeste serios sa accepte suma oferita de conducerea unei biserici pentru achizitionarea localului sau. Dupa cum informeaza Yahoo!News,Bill Martin, proprietarul clubului Just Teazin din apropiere de Cleveland, a refuzat sa precizeze numele bisericii si nici nu a spus daca este tentat sa accepte oferta. Clubul sau a fost pichetat de locuitorii din zona, care spun ca acest local are un efect negativ asupra comunitatii. In plus, incercarea edililor locali de a inchide clubul a esuat.


Sutienul incalzit la microunde


Un fabricant de lenjerie intima a prezentat la Tokyo un nou model de sutien care se incalzeste in cuptorul cu microunde. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, reprezentantii firmei Triumph International au explicat ca noul produs se inscrie in cadrul campaniei oficiale „Warm Biz“, care ii indeamna pe japonezi sa poarte flanele si tot felul de haine groase la birou in scopul de a economisi caldura si de a proteja astfel mediul inconjurator. Sutienul este dotat cu saculeti ce sint umpluti cu un gel reutilizabil si care se pot incalzi in cuptorul cu microunde sau la bain-marie. Produsul nu va fi comercializat in perioada imediat urmatoare.


Doi catei si-au unit destinele in fata a 70 de invitati


Doi patrupezi, din Statele Unite, s-au casatorit saptamâna aceasta in fata a 70 de invitati, in cadrul unei ceremonii ale carei costuri s-au ridicat la 700 de lire sterline. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, cei doi catei din rasa mops, Bobby, de doi ani, si Gracie, de trei ani, si-au jurat credinta vesnica chiar in sediul primariei din Clinton, Michigan. In timpul ceremoniei, Bobby a purtat un costum si un joben negru, asortate cu un papion rosu, in timp ce Gracie a avut o rochie alba si unghiile facute cu oja roz.


Sosete americane pe baza de porumb


Fabricantii americani intentioneaza sa lanseze la anul, in Japonia, sosete biodegradabile, fabricate din fibre derivate din porumb, informeaza site-ul Yahoo!News. Aceste grupuri americane vor sa concureze cu fabricantii de textile ieftine din China si alte tari din Asia. „Lansam aceste sosete in Japonia, deoarece este o tara foarte sensibila la mediu“, a explicat Jonathan Shugart, presedinte al societatii W.Y. Shugart and Sons, unul dintre fabricantii produsului. Sosetele pe baza de porumb vor costa cu 20 la suta mai mult decât cele disponibile acum in Japonia, a precizat Shugart. In arhipelag, o pereche de sosete de bumbac, lâna sau fibre pe baza pe petrol, cum ar fi nailonul sau poliesterul, costa in jur de 300 de yeni (2,1 euro).


A murit intepata de peste un milion de albine


O sud-africana a murit dupa ce a fost intepata de peste un milion de albine. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, femeia se afla intr-o masina care s-a lovit de o statie electrica ce adapostea un stup de albine. „Masina a intrat in coliziune cu o statie elctrica din Johanesburg unde se afla un stup vechi de zece ani“, a declarat Paul Nel, purtatorul de cuvânt al unui serviciu medical privat. „Ocupantii masinii au reusit sa iasa din vehicul, insa au fost asaltati de albine. Femeia, de aproximativ 60 de ani, a murit in urma intepaturilor. Sotul acesteia a fost spitalizat“, a mai spus Paul Nel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS