26.7 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Ia te uita

Blonda de la Drept 2 – comedie (2002)


Pro TV ora 20.15


Regia: Charles Herman-Wurmfeld.


In rolurile principale: Reese Witherspoon, Sally Field, Regina King, Jennifer Coolidge, Bruce McGill, Bob Newhart si Luke Wilson.


Blonda favorita a Americii revine pe marele ecran! Reese Witherspoon isi reia rolul lui Elle Woods din Legally Blonde / Blonda de la Drept. Dupa performanta de a cuceri Harvardul, Elle este acum avocat la o firma importanta, impartindu-si timpul intre solicitanta sa cariera si pregatirile pentru nunta. Aflând insa ca rudele iubitului ei catel chihuahua, pe nume Bruiser, sunt folosite drept cobai in testarea unor produse cosmetice chiar de unul dintre clientii firmei, Elle se revolta si se ridica in apararea drepturilor câinilor. Reactiile adverse la adresa ei nu intârzie sa apara. Elle este darâmata, dar firea sa optimista o face sa nu se dea batuta. Ia problema in propriile ei mânute frumos manichiurate si se duce la Washington sa o rezolve.


In incercarea sa de a se descurca prin hatisul lumii politice, Elle are un mare dezvantaj: in peisajul tern al costumelor gri, negre si bleumarin, ea iese in evidenta ca un trandafir roz. Politicienii din Washington nu sunt deosebit de amabili cu femei gen „papusa Barbie“, care se imbraca dupa ultima moda si, in plus, au absolvit Dreptul la Harvard. Insa, cu hotarârea-i caracteristica si inteligenta, Elle reuseste sa-si croiasca drum prin sistem si chiar isi face o multime de adepti. Este o comedie usoara care te poate scoate din stresul unei saptamâni aglomerate si care te duce cu gândul la week-end.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS