9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Tineri reţinuţi pentru furt

Vâlcea: Tineri reţinuţi pentru furt

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut pe o perioadă de 24 de ore, doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii au fost sesizați, astăzi, că persoane necunoscute au sustras dintr-o locuință din municipiul Râmnicu Vâlcea, bunuri în valoare de 7000 de lei, constând în plasme TV, ochelari de soare și parfumuri.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit să identifice un tânăr de 28 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de comiterea faptei.

Ieri, în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.
Astăzi, acesta o să fie prezentat instanței de judecată în vederea luării unor măsuri privative de libertate.

Azi noapte, a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul că, un bărbat a pătruns, prin efracție, într-un spațiu comercial din municipiul Râmnicu Vâlcea.
La fața locului s-au deplasat cu operativitate echipajele de poliție din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea care au surprins în flagrant un bărbat de 31 de ani, din municipiu, în timp ce sustrăgea bunuri alimentare din magazin.
Astfel, având în vedere probatoriul administrat în cauza penală, organele de cercetare penală din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Astăzi, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS