16.2 C
Craiova
joi, 24 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Vâlcea: A fugit de poliţişti şi a provocat un accident

Vâlcea: A fugit de poliţişti şi a provocat un accident

Polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Sutești, Vâlcea, în timp ce se aflau azi noapte pe raza comunei Glăvile, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism de teren, însă conducătorul auto nu s-a conformat și a demarat în trombă.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea acestuia, iar după aproximativ 2 km, într-o curbă periculoasă la dreapta, conducătorul autoturismului de teren a pierdut controlul părăsind partea carosabilă.
Conducătorul autoturismului, respectiv un bărbat de 32 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemiei de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Poliția de frontieră română, acuzată de violență împotriva migranților

Polițiștii de frontieră din România sunt acuzați...

ȘTIRI GdS

Restricţii de circulaţie pe DN 7

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a anunţat că astăzi sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie pe DN 7, în funcţie de...

Cum a vrut Otokar să suspende licitaţia Craiovei pentru...

Licitaţia pentru achiziţionarea a 30 de autobuze electrice cu lungimea de circa 12 metri destinate transportului public din Craiova nu a fost suspendată. S-a prelungit doar termenul de depunere a ofertelor.

Care sunt costurile pentru pacienţii Covid internaţi la Infecţioase

Se face lumină în privinţa costurilor cu asistenţa medicală şi tratamentele necesare pentru pacienţii cu coronavirus. Gazeta de Sud a abordat subiectul...

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

Lecţii în aer liber la o şcoală din Craiova

CEO vrea să scape de centrala termică din Bariera...

Complexul Energetic Oltenia vrea să scape de Sucursala Electrocentrale Craiova II din Bariera Vâlcii. Aici se produce agentul termic primar pentru încălzirea...

Încă şapte angajaţi de la Centrul de Îngrijire Spineni,...

Alţi şapte angajaţi ai Centrului de Îngrijire Spineni, judeţul Olt, au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Focarul a ajuns astfel...