Acasă Local Doi şoferi băuţi, depistaţi în cinci minute

Doi şoferi băuţi, depistaţi în cinci minute

-

Polițiștii vâlceni au acționat depistat peste 100 de şoferi care nu au respectat legea. Ei au aplicat 129 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră, au reținut 19 permise de conducere și au constatat 4 infracțiuni rutiere.

Polițiștii Serviciului Rutier au deistat pe raza comunei Budești, au depistat în doar 5 minute, doi conducători auto sub influența băuturilor alcoolice.
Primul, un bărbat de 48 de ani, din comună, a fost oprit în timp ce conducea o autoutilitară, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezulat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.
Al doilea, un bărbat de 31 de ani, din comuna Nicolae Bălcescu, a fost oprit în timp ce conducea un autoturism și fiind testat cu aparatul etilotest i-a rezultat o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.
Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicască în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, iar pe numele lui a fost întocmit un dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă arătați croit prea dintr-o bucată...

Bancul zilei

Un polițist oprește un student pe stradă pentru a-i verifica actele: Așa, văd că nu lucrăm….Așa este.Înseamnă că trândăvim...