14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat prins transportând ilegal lemne

Bărbat prins transportând ilegal lemne

Un bărbat de 31 de ani din judeţul Argeş a fost prins, de polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești, în timp ce conducea pe DN 7o autoutilitară ce tracta o semiremorcă încărcată ilegal cu material lemnos

Potrivit IPJ Vâlcea, la data de 27 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au oprit pentru control pe Drumul Național 7, pe raza orașului Călimănești, o autoutilitară ce tracta o semiremorcă încărcată cu material lemnos, condusă de un bărbat de 31 de ani, din județul Argeș.

În urma verificărilor s-a constatat că materialul lemnos, respectiv cantitatea de 30,68 m3, nu corespundea cu materialul lemnos înscris în documentele de însoțire și transport.

În urma stabilirii speciilor și a cantității de material lemnos transportate, s-au descoperit încălcări ale legii în domeniu, bărbatul de 31 de ani fiind sancționat contravențional cu suma de 3000 lei și dispusă măsura complementară de confiscarea fizică și valorică a cantității de 9 m3 material lemnos diferite specii.

La această activitate au participat și polițiști din cadrul Postului de Poliție Bujoreni și specialiști din cadrul Ocolului Silvic Călimănești.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Brezoi au depistat în trafic un transport ilegal de material lemnos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS