17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞofer de TIR prins băut la volan

Şofer de TIR prins băut la volan

Un tânăr de 29 de ani, şofer de TIR, din comuna Stolnici a fost prins băut la volan de poliţiştii Serviciului Rutier în timp ce conducea pe Drumul Național 7, pe raza orașului Brezoi.

Potrivit IPJ Vâlcea, seara trecuta, în jurul orei 22.30, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 29 de ani, din comuna Stolnici, județul Argeș, care a condus o autoutilitară ce tacta o semiremorcă, pe Drumul Național 7, pe raza orașului Brezoi, aflându-se sub influența alcoolului.

 La efectuarea manevrei de mers înapoi a ansamblului de vehicule, tânărul conducător auto nu s-a asigurat corespunzător și a acroșat anexa unei stații peco din zonă.

În urma testării cu aparatul etilotest de către polițiștii, a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur in arerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin 1, din Codul penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS