Acasă Local Vâlcea A obligat o femeie să se prostitueze şi a fost prins de...

A obligat o femeie să se prostitueze şi a fost prins de poliţie

-

A obligat o femeie să se prostitueze şi a fost prins de poliţie. Polițiștii din comuna Laloșu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 46 de ani, din comuna Laloșu.

Astăzi, 27 iunie, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Olt. Este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din comuna Laloșu, urmărit național. Acesta este condamnat la aproape 7 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

A obligat o femeie să se prostitueze, în Italia

În fapt, în luna iunie a anului 2014, în timp ce se afla pe teritoriul Italiei, bărbatul a adăpostit la locuința sa o femeie, pe care a exploatat-o prin obligarea la practicarea prostituției în folosul său.

Bărbatul a fost încarcerat la un penitenciar de pe raza județului Argeș.

ȘTIRI VIDEO GdS

Oltenii nu se mai aruncă să contracteze credite bancare haotic

În Oltenia, situaţia pe judeţe diferă, în ceea ce priveşte creditele contractate pe final de 2019. În unele judeţe au fost contractate sume mai mari sub forma împrumuturilor. În altele, a scăzut semnificativ valoarea totală a împrumuturilor. Un specialist spune că populaţia şi firmele nu se mai hazardează să împrumute oricum şi oricând credite de la bănci.